info@mangalam.hu
+36-20-437-6363
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Spirituális Túra Budaörsre – A Hegy Üzenete

április 20 @ 12:00 de. - 3:00 du.

O

Meghívó 

Szombaton, azaz 2024.04.20.-án ISMÉT indulunk Budaörsre! A KOPÁR HEGYRE, ahol EGY MEDITATÍV SÉTÁVAL EGYBEKÖTÖTT KIRÁNDULÁST TÖLTÜNK EGYÜTT ISMÉT, NÉHÁNY ÓRÁBAN. Kivételes felfrissülés ez Testnek és a Léleknek, és persze megtisztulás a Szellemnek.

Részletes Programunk:

12:00-kor a Templom előtt lesz ismét a találkozási pont. A Nepomuki Szent János Templom kapuja előtt Budaörs Központjában. Majd egy kis összehangolódást követően, Sétával egybekötött meditatív választ kérő elmélyedés következik, ezáltal lassú tempóban, sétálómeditációval kapcsolódunk a helyhez térben és időben is.

Ez itt most is, egyben egy közösségi kiránduló alkalom is, mely folytatódik veled vagy épp indul, ha most lépsz be a folyamatunkba: hiszen feljutni a hegyre, ez nem csupán tüdőregenerálás, az is! de ami még fontosabb: itt a Spirituális Gondolatok mindenképpen a Jövő felé nyitott lehetőséget szolgálnak ebben a felfelé terjeszkedő fényes tiszta térben. 🦅

Egyúttal pedig, az utunk során: Ismét Bepillantunk a rejtett belső vágyaink tükrébe is és rá is látunk mi a legjobb útvonalunk felfelé és lefelé, illetve egyúttal a magunk választotta Nemes Célhoz is hogyan, miképpen juthatunk közelebb az életünk ezen szakaszában haladva, az Életcélunk felé menvén.

Hisz jól tudjuk, mind céllal és fontos küldetéssel születtünk ide a fizikai világunkba.

Valamint fontos tudnivaló, hogy  itt, 2024.-ben, egy új 10 éves ciklust kezdtünk el. Fontos időminőséggel kapcsolódhatunk tehát. Ez az év, a Zöld Fa-Sárkány éve, ugyanis a kezdeti energia éve lehet számodra is, és egy jó kezdet, mint tudjuk, az egész folyamatot befolyásoló TEREMTŐ pillanat.

Várunk ismét Szeretettel!

Együtt könnyebb lesz a nehéz IS.

NAMASTE

Részletek

Dátum:
április 20
Időpont:
12:00 de. - 3:00 du.
Összeg:
O
Esemény kategória:

Szervező

Rozgonyi Réka