Mangalam
Edit
Korábbi bejegyzések

Meghívó közös szabad “életépítésre”

💞
Szombat délután a Jupiter égisze alatt összejövetelt rendezünk. A téma ezúttal szabadon, kívánságaink szerint alakul. Könnyű Jógát és a teljeskörű méregtelenítési tervet készítünk. Miért? Mert ez a téma most a tavaszi szelek megindulása idején, nagyon időszerű. Ilyenkor mindent könnyebb megmozdítani. A télen felhalmozódott mérgek a leginkább az ízületeinket terhelik. Ott rakódnak le és onnan csak célzott módszerekkel száműzhetőek. Ezeket a módszereket fogjuk bemutatni, segítségül hívva az Ajurvéda több ezer éves módszereit. 
Ha úgy érzed érdekel ez a téma, mégis habozol most, akkor tudd: csupán a mérgezettségünk következménye a tudati beszűkülés, az “én ezt nem tehetem meg érzése”. Sőt ide tartozik az elhízás is! Majd a különféle szervek berozsdásodása., mely “mozgáskorlátozottságot okoz. A méregtelen test ellenben mindig hajlékony és könnyű. Ám ha nem ezt tapasztalod, ne csüggedj, mert itt velünk megoldásokat fogsz kapni, hogy megújítsad Önmagad és persze a böjti szelek is kifújják, ami már nem szolgál! 

Ezekkel a gondolatokkal fogunk elindulni erre a felfedezőútra és majd itt már aznap együtt elkezdünk egy tisztító munkát. Reméljük mozgásba lendülsz most és szombaton eljössz hozzánk. 
Várunk Rád! 
Időpont: 2022 03 05 . 16:00-18:30 között. Belépés: 5000 Ft, előzetes bejelentkezéssel. 

Jelentkezni itt is tudsz: https://mangalam.hu/elerhetosegeink/

De közvetlenül ís írhatsz emailt: asztrologia@crotos.com

0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres