Mangalam
Edit
Korábbi bejegyzések

2022 Fa-Sárkány időszaka

A Fa-Sárkány hava

🐲

Az idei év erőteljes Fa energiái most elérik a csúcs pontjukat.

🐆🐰🐲
Azt hiszem manapság mindannyian tapasztaljuk micsoda mozgató erő ébredt fel a világban körülöttünk. 🎼💫🐲

Mindent és mindenkit képes kifordítani a sarkaiból. Ezt a nagy energiát pedig meg kell tanulni használni. Mert: Kivételes adomány ez, ilyen idők ritkán adódnak. 💫✨Lesz rá esély az energiát jól becsatornázni és alaposan megmozdítani, csak egy kérdés jöhet még előbb! Magam és mások vajon mit is akarunk itt megvalósulni látni? Képzeld el velünk együtt és Teremtsünk egy varázslatos jelenlétet: azt hisszük, Ez lesz most a legjobb gondolat. 

Ám tapasztalhatók mindig különböző más megoldások is: Az Idő most kiváló lehetőséget kínál akár a passzivitására, akár a sodródásra is. Ha csak a farvizeken eveznél persze, akkor lehet így is haladni, és még az is rendben van. 
De legjobb ötletnek mégis az látszik számomra most, hogy” itt és most ott legyek ahol akarok! “💫

Így aztán csodás teremtő gondolatokkal, mint a mesében, varázsolni lehet és érdemes! Itt dimenziókapuk nyílhatnak, ez a 2022-es év legmisztikusabb időszaka. 
Fel hangzik hát rögtön a teremtő kérdés: Mit is szeretnél? ??? ..mert bizony ezt most megkapod!

🍎🍎🍎


És lássuk gyorsan ehhez Milyen Égi Segítségek állnak sorra a rendelkezésedre? 🌟💫⭐️A Sárkány energiái dimenziókapukat képesek nyitni. Főként este 20:00 óra tájban, amikor kialakul az Ég Hálója konstelláció a látható és a láthatatlan Világok között. Ekkor lesz érdemes magadba merülnöd. 
Mert nem mindegy, 
Milyen Világ vesz körbe! Ha kaotikus és rendezetlen a Világ körülötted, az is a Te tükröződésed. Csak magaddal érdemes kezdeni a rendteremtést. Ám egy dolgot mindig megtehetsz, az ima ereje most különösen erős; Ezért add fel! Az Égiek mindent pontosan úgy terelnek, ahogy neked a legjobb lehet. Még ha nem is érzékelés szintjén, de nyugodtan oldódj bele a külső tapasztalásokba. Légy bátor. A merészségben erő rejlik. A teremtés itt kezdődik. 

Haladó gyakorlatuk: 
Ha mégis zavar a kilátástalan helyzet, mert még most nem látod merre haladj, akkor csak ez a tanács erre: akard megoldani. A Rend most az “Elhatározás Ereje” által tud születni! 
Sankalpa Sahti – ez ad erőt a teremtő gondolatokhoz. Azt tudd: a Sárkányok szeretnek magasan repülni. 

és még valami: Hallgass meg olyan hívásokat, amik régóta szólítanak. Egyre elodázzák neked az Égiek, csak hogy most lépj rá arra az ösvényre. 🤲
Még ha nem is érted miért, csak egy érzés vezet. Hadd menjen! 🪞
Kulcs: A Jupiter, a nagy Guru és a Neptunusz, az Ihlet égi urai most együtt komponálnak egy új Sorsszimfóniát. Az Ihletett Idők mindig nagy megoldásokat hoznak. A Halak jegyében történik mindez, ahol minden a határtalanságról szól. A Halak a vizekre hallgatnak. Azzal keverhetsz ki egy új hangszínt. A két uralkodóhoz, a Jupiterhez és a Neptunuszhoz hivatalos most a misztikus Vénusz is és is siet kapcsolódni velük, mert itt a Halak jegyében Ő is Istennői erőkkel bír! Nem is fog lemaradni! 
Ezért már most is, mint egy varázstükörben látod: A Sorsunk asszonyainak arcai tükröződnek mindenfelé köröttünk. Rokon lelkek és lelki társak kapcsolata erősödik tőle. Isteni táncosok és énekesek és rendezők jönnek sorra, de pont ezeknek érezheted Te is magad. Itt a színpad, ha tetszik állj föl rá! Mozdulj a hívásra, mert a kivételes konstellációk, kivételes megoldásokat szülnek nekünk. És bizony ezektől nem mentesülhetsz te magad sem, mert itt élsz, benne vagy a mesében. Ezért mozdulj! A megoldás kulcsa Benned is ott van. 
és 💫🤲 “Ne hidd el, próbáld meg! “ ✨

0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres