Mangalam
Edit
Korábbi bejegyzések
Solymár vár

Solymár Vár – A téli napforduló ünnepe

Solymár Vár – A Téli Napforduló Ünnepe

Időpont: December 19.

Helyszín: Solymár Waldorf Óvoda – Panoráma út 5.

10:00-tól várunk szeretettel! Helyszín: Solymár Waldorf Óvoda – Panoráma út 5.

Programunk:

 • 10:00 – Gyülekező a helyszínen 10:30- Nyitó Szer Mantrákkal, Dobokkal, Hangszerekkel-“közös kis fényesítő wellcome zörgés” Részletek: “hogy testi- lelki és szellemi síkon is tisztul hasson a lélek benned!” A Víz – A Víz Szelleme segít és vezet ma megtisztulni bent és ezzel tisztulnak a Lények a körülöttünk lévő világokban – Hold üdvözlet, vízszertartás. – a növények világa segít bennünket. A Tűz : Szelleme segít és vezet ma a Fényt meggyújtani bent és fény magokat küldeni a körülöttünk lévő világokba – belső tüzet tánccal gyújtunk, az Állatok szellemei segítenek félelmeinket túllépni és képzelt belső ellenségeinknek ellentmondani. A Levegő – A Levegő Szelleme segít és vezet ma bennünket. A változás ajtaját kitárja bent és a körülöttünk lévő világokban. – jóga energiákkal töltődünk. Tudatunk megtisztítása, koncentráció segítségével és ritmusos meditációval: ezt most Gábor vezeti. “Téli Napforduló Ideje – A Fény újjászületése”
 • 11:45 szünet 12:00 – A Hold és a Nap Kriszti és Csabi vezeti a déli Fény köszöntésére a szertartást és meditációt
 • 13:00 – Ünnepi Ízmeditáció: a 6 ízzel és Földanya bőségével. Kamra- konyha tele van már: hozott ételek, finom alapanyagok és táplálékok terített asztalunkhoz invitálják a Lényeket.
 • 13:30 Emésztő jóga- a könnyed létezés titkai.
 • 14:00 Teremtő bőségünk-kreatív órák Élet Virága meditációval indul a ráhangolódás, majd: Közös ajándék készítés a karácsony szelleme vezeti a kezeiket: Angyali jóslatok, virágos-olajos illatos kompozícióknak adnak teret. Gyertya díszítése. Jóslás, kártyavetés és színvarázslás, szakrális olajok megismerése Mónival. Illatos ajándék keverés receptjeink segítségével.
 • 15: 50 Szünet 16: 00 Célba vesszük a Napot- “Kerecsen röptetés” közös jóga. Ezt Réka vezeti.
 • 16:30 Álló Meditáció és Szívcsakra szertartás Krisztinával – A Főnix felszáll
 • 17:00 – Záró szer- Timi dobbal vezet minket az ősök földjére: Mély, befelé indító hangok a Csend birodalmába hívnak.
 • 17:30 – A közös tűzről gyújtsd meg a gyertya lángokat és ezt az üzenetet vidd haza magaddal és add tovább a Fényt szeretteinek. Hangszert hozhattok magatokkal A program felajánlásos alapon szerveződik.
 • Részletek: egyéni hozzájárulás az étkezéshez: 2500ft/fő a helyszínen kitett adománydobozba kérjük majd. A teremhasználat díja további 500 Ft/ fő az óvoda részére. Ezzel készülhettek és plusz amit még a programjainkért felajánlásként étel avagy anyagiak formájában hozzátennétek azt szívesen fogadjuk! Ajánlott adomány: 2500ft/ fő. Vagy kisebb ajándékokat is szívesen fogadunk, főleg saját kezetek munkáit! Az étkezéssel együttesen tehát: 5500 Ft az egész napra vonatkozó érték. Az anyagban is együtt teremtünk!
 • Ne felejtsétek: Solymár vár!

Namaste

0
  0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres