Mangalam
Edit
Korábbi bejegyzések

Föld-szentelés 2022.05.15 részletek

MEGHÍVÓ!

Kedves Barátaink, Női és Férfitársaink!
Szeretettel meghívunk Benneteket az általunk szervezett -2022. 05. 15.-én, Buddha születési évfordulója napjára időzített – Föld Szentelésre.
A kivételes esemény Verőcén, a Lósi-völgyben fog lezajlani. Az itt sorra kerülő programok házigazdái a Mangalam és a Micsoda Egység Csoportok. A meghívott vendégünk pedig Baktay Ádám a Védikus tudományok szakértője, hindu pap, aki Térszentelést fog korán reggel tartani.
A Program részletei.
🔥A Térszenteléssel kezdődik a napunk, melynek ideális asztrológiai időpontja reggel 09:00. Ide várjuk mindazon elkötelezett társakat, gyakorlókat, akik ebbe szeretnének és be is tudnak kapcsolódni.
🔥🤲 A Női Kör gyülekezője 10:00-10:30 -ig. Ekkorra várunk Mindenkit, aki támogatja a gondolatot, hogy egy későbbi elvonuló jóga és meditációs zarándokhely alapját lerakhassuk itt és most, veletek együtt. 🦚💐💗
🔥🔥A délelőttünk programjai folyamatos alakulásban vannak még, úgy tesszük majd a dolgunkat, ahogyan az Égiek ezt kérik és lehetővé teszik számunkra. 💓
Ami bizonyos: lesz éneklés és dobolás és jóga is. Az Ősök behívásával avatjuk majd a teret, melyek:
Meghívják az Égtájak Energiáit a különböző Világok képviselőit kérve, tartsák tiszteletben és segítség a terveink minél Csodásabb megvalósítását és Minket is.
🔥🔥🔥Délben, a Tűz energiái a Tetőfokon lesznek: ekkor behívjuk majd a 9 Asszony erejét, hogy utánna a Földanya kötényébe terített asztalunkon hozzá méltó ételekkel ízlelhessük azt, amit adományainkként ide hoztunk magunknak, egymásnak kedvére.
🌱🌱🌱 Ebédünket követően gyógynövény szemle és gyűjtő körséta a területen, mely időszerű lehetőség itt, mivel az aznapi májusi bika telihold erőterében járunk majd. Ez pedig a növénygyűjtésnek kedvez, sőt legideálisabbá teszi e nőies tevékenységet most számunkra.
🌳🐉 Végül egy beavató felnőtt mesét fogunk elolvasni és beleszőni ebbe a térbe és ezen időbe, azaz itt magunkba fogadni. Mindezzel indulunk majd fel a hegyre, egy órás csendes, meditatív kirándulást téve, jelzésekként figyelve a tájat, a világot, magunkat.
👁🙅🏻A hegytetőn, a Széllel kapcsolódva, felmegyünk a kilátó tetejére és innen leeresztjük-szétszórjuk-kimondjuk, kiárasztjuk énekkel is mindazt, ami most ki akar áradni bentről. Majd terveinket így szétszórva a tér különböző irányaiba, szépen komótosan vagy fürgén leereszkedünk és könnyű frissítő uzsonnánknak is lehetőséget adunk itt a Királyréten. 🤲💚🤲
Amit hozni érdemes: 🌺🌳🐉
Egy szál virág, (ha van kerted, onnan hozz) vagy ha nem, akkor mindenképp sokszínű és sokszírmú virág legyen.
polifoam, vagy pléd a piknikezéshez.
A fejedre sapka/ kendő/ kalap, a napszúrás ellen. Kényelmes kiránduló cipő stb.
Sok folyadék!
Étel, ami legyen a saját kezeitekkel készült finomság, avagy gyümölcs vagy zöldség
Lehetőleg hús- és alkoholmentes dolgokkal készüljetek, ahogyan ezt szoktuk❣️
🤲 Itt a Királyréten lesz többféle büfé is, a kirándulás után lehet akár komplett ebédet is fogyasztani.
Várunk Mindannyiótokat Nagy Szeretettel!
Így találsz meg:
A 2A útról balra Verőce irányába kell fordulni.
Jobbról amikor meglátsz egy fehér épületekből álló tüzép telepet, ott parkolj le balra. Valószínűleg lesz már pár autó ott.
Majd az útnak háttal sétálj a fák felé és át a patakon egy kis hídon.
És ekkor megérkeztél.
NAMASTE 💗
0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres