Yin Fém- Kígyó hónap : A Ragyogás

Yin Fém- Kígyó hónap : A Ragyogás

Mit üzennek neked a következő számok? 15? és 23? Nézz utána, a jelek figyelésével. Minden üzen neked. A Tibeti hagyományban, amikor a gyógyítót elhívják egy beteghez, vagy haldoklóhoz, hosszan gyalogol, amíg távolabbi településekhez eljut. Eközben nem tesz mást, mint figyeli a jeleket a külvilágban is és a belső  hangot magában. 

Ezek az előjelek azután jól megalapozzák azt a diagnózist, amit az orvos majd a beteget megvizsgálva felállít. A tradicionális gyógyítás tehát a külsőt, a tágasat mindig a belsőhöz rendeli, és hasonlítja azzal. Egészen odáig, hogy a házba belépve mi az első benyomás, mi ragadja meg a figyelmet ott. Mert a ház is tükröz bennünket. Ha azt mondják milyen barátságos ez az otthon, az rólad szól mindig. Ha viszont nem szeretnek hozzád vendégségbe jönni, az is egy jelzés neked. Egy konkrét eseményhez is lehet jeleket olvasni, az indiánok is hasonlóan csinálják egyébként. De általában is jönnek az üzenetek: fű, fa, virág, minden elolvasható így. 

2020 április 05

A Kígyók ösztönösen jó gyógyítók, ezt maguktól is fel tudják fedezni, de mindenki gyakorolhatja és fejlesztheti e tudatosságát. 

Jin Fém: a Ragyogás energiája. Engedd be a Fényt és a fent és a lent összekapcsolódhat így. 

Gyógyúlj, hogy gyógyíthass. Előbb magunkat kell meggyógyítanunk, hogy másokat is erőbe állíthassunk. Ez a kísérlet eredménye és lassan haladva megszületik a megoldás. 

Az érzelmeket félre lehet tenni és tisztább képet látni a világot szemlélve. Az indulatokat el lehet engedni és átalakítani egy másik minőség felé irányítani. Szvámi Ráma tüzes energiáit kórház építésbe forgatta, Gaudi templomot emelt belőle. Meg lehet együtt ezt tapasztalni és semmi más cél nincs itt a földön, csak ez a fontos. 

Nyisd ki ablakaidat a Világra és beléd árad a Teljesség!

Gyógyító energiák nem csak betegségek kezelésére használatosak, de a világ problémáit is gyógyítani szeretnék és tudják is, ha kellő ösztönösséggel fordulnak a belső világuk irányába, ha megtalálják a mély forrást belül, amelyet azután összekapcsolhatnak minden külső irányba. Olyanképpen, ahogy egy csillag mindenfelé szórja a sugarait és a távolabbi csillagok ugyanúgy hozzá is elérnek. Üzeneteket, rezgéseket, fényt cserélnek egymással. 

Kapcsolatban vannak, mint minden mindennel itt. És még sokkal távolabb is. Az Univerzum tágas, van benne mit felfedezni együtt. Tapasztalatszerzés, kísérletezés ez mind az Élet része. A lényege? Az értelme? A határáig kell elmenni a dolgoknak és egy kicsit tovább. Ott alakul át valami mássá minden. 

Lehet énekelni is, kipróbálni, hogy honnan jön a hang belőlem és meddig ér el? 

Amikor a szív közepéből énekelsz az az éneklés. A többi csak hangadás. Ugatás. Bömbölés, nyávogás. 

2021 Víz-Sárkány időszakelőrejelzése

2021 Víz-Sárkány időszakelőrejelzése

A Víz Sárkány időszak előrejelzése következik:

“ Tavaszi Szél Vizet Áraszt”

A ma délután új energiák, új idők szele támad fel a körülöttünk lévő Világban:  a Yang Víz – Sárkány idefújja a változás szelét, ekkor már csak az a kérdés marad: mit kezdünk ezzel az energiával? Lehet a viszályt és az elhatárolódást erősíteni, az emberek között, tovább szeparálódni. 

Vagy rábízni magunkat MOST az Égi Segítségre, mely  fokozottan és egyre erősödően mindenhol megnyilatkozóban van körülöttünk.  Annál is inkább, mert a Víz elem, mely a Sárkányt röpíti, azaz a Szelet táplálja, nagy Égi támogatással érkezett meg ez évben, így tehát ez a hónap arról fog szólni, hogy minden pont úgy alakulhat, ahogy az Égi Rend azt megszabja számunkra. Mit is kell ezalatt értenünk? Az Égi Rend két határozottan szerencsés csillagzat támogató energiájaként nyilvánul meg itt az Április hónapban, mely a tavasszal beindult változások energiáit végre  be tudja fogni az előrehaladásunk  vitorláiba, mint a jó, erős szelet . E sok halogatás után, előre viszi végre a hajót, amely gigantikus terheket is elbír, ha úgy döntesz! 

111 –  ez az ígéret – Az új Kezdet Lehetősége. 

A döntés most is Rajtad áll – A hónap képe a Változások Könyve szerint a következő: 

“ A Víz felszínét borzolja a Szél.” “ A víz felszínét fújó szél pedig a Feloldást jelzi. Az emberek merevségét, egoizmusát és fösvénységét fel kell oldani a transzcendentális tudás segítségével. Az ősi uralkodók is templomokat építettek a vallásos érzület, a szellemi haladás és az Égnek szánt áldozat bemutatása céljából.”

…” A víz felett lévő szél tehát szelíden megszünteti és feloldja az embereket elválasztó önzést és a lunáris erők általi fogva tartottságot, ez pedig a vallások és a szellemi utak leglényegesebb eszméjét fejezi ki. Ezzel párhuzamosan megjelenik az összetartás és újraegyesítés gondolata, mely szintén ennek a hexagramnak (Feloldás 59.) a jelentéséhez tartozik, mert a Feloldást csak az alacsony erőkre kell alkalmazni….

Tágabb értelemben a Feloldás akkor következik be, ha az emberek megfeledkeznek a jó és a rossz, a helyes és a helytelen megkülönböztetéséről. Szét kell oszlatni az önzőséget, amely elszigeteli egymástól az embereket. A Király a Templomához közelít” azaz, vallásos erőre van szükség ennek végrehajtásához. 

Ha az emberek együtt munkálkodnak a nagy feladatok megoldásán, akkor elfeledkeznek saját önző érdekeikről, így sikert valósíthatnak meg…” 

Eddig a kommentár és most töprengj el azon, neked mit jelentenek e fogalmak: fösvénység, egoizmus, nagylelkűség és bőkezűség. Itt tudsz e témában a legjobb válaszokat kapni. Fejtsd le az érzelmi részét annak a dolognak ami bánt, zavar, vagy sért. Mi az ami marad??? Így jössz rá, hol a hiba. Valószínűleg benned lesz, nem a szomszédban, vagy a külvilágban. Fordítsd a tükröt most magad felé és csupán játsz el ezzel a gondolattal ma, vagy ha időd engedi. 

A Sárkány magasan röpül, így most felülről is ráláthatsz olyan problémákra – az Égiek segítségével-, amit eddig nem értettél. Ezért halogattál lépni ezek felé az irányok felé. Most bátrabb lehetsz és jobban is látsz majd.

Meditációra, befelé figyelésre különösen alkalmas lesz az este 19:00-21:00 közötti időpont minden nap – ekkor az Ég Hálója összekapcsolódik körülöttünk. Ez a legjobb segítség a láthatatlan Világok felé való kapcsolódásunkhoz. Üzenetek jöhetnek ekkor különféle csatornákon át. Csak légy nyitott ezekre. A félelmeidet pedig a Gayatri mantra hallgatása és éneklése segít feloldani. Ezzel erős gyógyulásokat is generálni tudunk, sőt, ha minél többen hallgatjuk és mantrázzuk együtt ezt, a Föld Anyát segítségül hívő ősi imádságot, mint gyógyító energiát.

Nagy Erők mozdulnak meg tehát – használd fel és gyűjts új tapasztalatokat bátran, szenvedélyesen. Most ezt támogatja a Mindenség Ereje. A Víz pedig megtisztít és tisztábbá teszi a gondolatokat is a fejünkbe. Ezzel segít a Szívünkre hallgatva továbblépni, az Úton. 

NAMASTE

2021 év energiái 2.

2021 év energiái 2.

Bontsd ki magadnak az üzenetét.

Támpontokat is kaphatsz. Ezeket gondold végig:

 1. Változásban vagy mindig.
 2. Az Idő múlik. Feletted is. Fogadd el így magad, ahogy vagy. Most döntsd el és tervezd meg milyen öregkort szeretnél magadnak? Ez fontos, mert ezt is bele kell kalkulálni a teljességbe.
 3. Ha van kit támogatnod, időset, kisgyermeket, támogasd és tanulj belőle.
 4. Ami elmúlt, az már nincs. Ami lesz az még nincs. Ezért kezd el észrevenni a pillanatot, amely most van körülötted.
 5. Lépj előrébb, ha ez nem tetszik, találj olyan forrást ami inspirál és tovább mozdít. Ne ülepedj le, mint az iszap a tó fenekén.
 6. Abból tud az élet tovább bontakozni, ha kimozdulsz a komfortzónádból.
 7. Reális és irreális elképzeléseit egyaránt vedd figyelembe.
 8. Foglalkozz a saját jól léteddel- tegyél azért, hogy magad is teljes ember lehess, aki tudja merre van a hajó orra és ismeri az áramlásokat. Másokat is erre biztass.
 9. Ám Másokat csak akkor segíts, ha látod, hogy alkalmas vevők erre. Amúgy ne pazarolj rá energiát.

Ez az év arra a legalkalmasabb: hogy kezdj MÁSKÉPP LÁTNI!

Kezdj el ÉLNI!

NAMASTE

2021 éves előrejelzés

2021 éves előrejelzés

A 2021-es Fém-Bivaly év energiái:

A 2021-es év kulcsszavai mozgatórugói

 Gyógyító kombinációk. Ingatlanügyek. Pénzügyek. Szervezés. Tervezés. Delegálás fontossága. Gyógyító ízekkel és táplálékokkal az egészségért. Tanuljunk Élni úgy hogy Örömre hangolódva másokat is erre vezethessünk együtt és külön-külön is. Így munkálkodhatunk az egyensúly megtartásáért. Magabiztosság és tudatosság együtt formálódik ki ez évben a változó évszakok ütemeinek megfelelően. 

Ha ez így túl tömény, akkor ütemezzünk együtt. Gyere velünk, váltsunk együtt sebességet! 

Most még van pár napod, hogy lassúbb, alaposabb és céltudatos haladással befejezheted és megkoronázhatod az elmúló Víz évet, Víz évszakot. Picit lassítunk, már nincs akkora sodrás, van idő átgondolni dolgokat, újra elővenni tanulnivalókat és átértékelni az elmúlt 2 évünk eseményeit.

Lassul a most a tánc, de ne billenj ki. Ami segít középen maradni. Légzés figyelés. A vágyakozások kontrollálása: elégedj meg most az eléggel. Ami hozzád kell hogy megérkezzen, azon dolgok és emberek most is feléd gravitálnak. Nem is sejted milyen sebességgel!

Az Újhold hamarosan megadja a jelet az indulásra! 2021 Február 3.-án új évet  kezdünk új energiák mozgatnak: A KÖZELEDÉS ÉVE – 19. (Lin) A Ji King ezt mutatja most 2021-re. 

Mi a Tanács ezzel kapcsolatban a Változások Könyvében? 

Itt az első 2 hónapban mindjárt ez a fogadtatás: A Yang erő nagy energiákkal tör felfelé, kiszorítva a sötét és szétfolyó piszkos energiákat mindenhonnan. A Világos yang nagy erőkkel és akadálytalanul nyomúl felfelé, ahogyan a nappali világosság órái is egyre hosszabbodnak a külső világban. Ezt a változást örömmel és engedelmes együttműködéssel fogadják a Lények, mint ahogyan a virágok is akadálytalanul csíráznak ki a föld alatti gumókból, hogy minél gyorsabbak kidughassák zöldülő hajtásaikat a Fényre. Születés energiái ezek. Nagy erőkkel jön, közeledik az Új, ami most belőled is meg szeretné nyilvánítani önmagát. Keress rá magadban! Mivel tehetnél hozzá a saját és mások jóllétéhez.? Mi az, amivel Te személyesen gazdagabbá tehetnéd a világot magad körül? Ha ez nem inspirál, akkor kapcsolódj be, egy közös új teremtésébe! Várunk a KÖRBEN. és Nézzük mit tudunk ebből az üzenetből kamatoztatni már most is együtt lélegezve?

“Közös közeledés kitartással, siker!  ez a február és a március üzenete. Ahogy a vidámság és a befogadás együtt nyilvánul meg, közös törődés és táplálás az eredménye. Ebben az együttműködésben mindenki jól jár, aki belekapcsolódik az együttes munkálkodásába. Mert ez egy természetes ösztönzés csupán, – ahogy a virágokat is hívja a napfény, bújjanak elő a föld alól – mely minden erőszakosságtól mentes és ösztönző iránymutatás csupán. Ezért:

Most minden cselekvés erőteljes és sikeres. Az ilyen időket  tehát új tapasztalatok szerzésére és határozott tevékenységre kell és érdemes felhasználni. Hisz minden és mindenki örömmel fordul e változás befogadására.  Ekkor a magától feltámadt szelet jól befoghatod a vitorládba…

Folytatjuk……

Éves előrejelzés 2021

A 2021-es Fém-Bivaly év energiái:

A 2021-es év kulcsszavai mozgatórugói

Gyógyító kombinációk. Ingatlanügyek. Pénzügyek. Szervezés. Tervezés. Delegálás fontossága. Gyógyító ízekkel és táplálékokkal az egészségért. Tanuljunk Élni úgy hogy Örömre hangolódva másokat is erre vezethessünk együtt és külön-külön is. Így munkálkodhatunk az egyensúly megtartásáért. Magabiztosság és tudatosság együtt formálódik ki ez évben a változó évszakok ütemeinek megfelelően.

Ha ez így túl tömény, akkor ütemezzünk együtt. Gyere velünk, váltsunk együtt sebességet!

Most még van pár napod, hogy lassúbb, alaposabb és céltudatos haladással befejezheted és megkoronázhatod az elmúló Víz évet, Víz évszakot. Picit lassítunk, már nincs akkora sodrás, van idő átgondolni dolgokat, újra elővenni tanulnivalókat és átértékelni az elmúlt 2 évünk eseményeit.

Lassul a most a tánc, de ne billenj ki. Ami segít középen maradni. Légzés figyelés. A vágyakozások kontrollálása: elégedj meg most az eléggel. Ami hozzád kell hogy megérkezzen, azon dolgok és emberek most is feléd gravitálnak. Nem is sejted milyen sebességgel!

Az Újhold hamarosan megadja a jelet az indulásra! 2021 Február 3.-án új évet  kezdünk új energiák mozgatnak: A KÖZELEDÉS ÉVE – 19. (Lin) A Ji King ezt mutatja most 2021-re.

Mi a Tanács ezzel kapcsolatban a Változások Könyvében?

Itt az első 2 hónapban mindjárt ez a fogadtatás: A Yang erő nagy energiákkal tör felfelé, kiszorítva a sötét és szétfolyó piszkos energiákat mindenhonnan. A Világos yang nagy erőkkel és akadálytalanul nyomúl felfelé, ahogyan a nappali világosság órái is egyre hosszabbodnak a külső világban. Ezt a változást örömmel és engedelmes együttműködéssel fogadják a Lények, mint ahogyan a virágok is akadálytalanul csíráznak ki a föld alatti gumókból, hogy minél gyorsabbak kidughassák zöldülő hajtásaikat a Fényre. Születés energiái ezek. Nagy erőkkel jön, közeledik az Új, ami most belőled is meg szeretné nyilvánítani önmagát. Keress rá magadban! Mivel tehetnél hozzá a saját és mások jóllétéhez.? Mi az, amivel Te személyesen gazdagabbá tehetnéd a világot magad körül? Ha ez nem inspirál, akkor kapcsolódj be, egy közös új teremtésébe! Várunk a KÖRBEN. és Nézzük mit tudunk ebből az üzenetből kamatoztatni már most is együtt lélegezve?

“Közös közeledés kitartással, siker! ez a február és a március üzenete. Ahogy a vidámság és a befogadás együtt nyilvánul meg, közös törődés és táplálás az eredménye. Ebben az együttműködésben mindenki jól jár, aki belekapcsolódik az együttes munkálkodásába. Mert ez egy természetes ösztönzés csupán, – ahogy a virágokat is hívja a napfény, bújjanak elő a föld alól – mely minden erőszakosságtól mentes és ösztönző iránymutatás csupán. Ezért:

Most minden cselekvés erőteljes és sikeres. Az ilyen időket  tehát új tapasztalatok szerzésére és határozott tevékenységre kell és érdemes felhasználni. Hisz minden és mindenki örömmel fordul e változás befogadására.  Ekkor a magától feltámadt szelet jól befoghatod a vitorládba…

Életmódváltó kapcsolatépítés-műhely 1.

Életmódváltó kapcsolatépítés-műhely 1.

ÉLETMÓDVÁLTÓ KAPCSOLATÉPÍTÉS-MŰHELY 1.

Időpont: 2021 01.16. 14:00-18:30

Helyszín: 1143 Ilka utca 30. 3/33.

A cukorbetegség ayurvédikus megközelítése

A 2021-es évre készülünk közös főzéssel és beszélgetős kóstolókkal. AZ ÉGI ÚTMUTATÁS SZERINTI, évszaknak megfelelő táplálkozás most a téma, és a cukorbetegség . Ennek a kibillentségnek a kézben tartása lehetséges a táplálékaink segítségével, és így az egyensúly megteremtésével. A Táplálék ugyanis maga az éltető forrás, mely önmagában is gyógyítóenergia.

Korunk egyik leggyakrabban előforduló problémája a cukorbetegség. Leginkább a fejlett nyugati világra jellemző ez a megbetegedés, ami erősen köthető a nem megfelelő táplálkozáshoz és a minimális mozgáshoz. Azokban az országokban, ahol a lakosok a saját, ősi táplálkozási szokásaikat megtartották és természet közeli életet élnek, alig találkozhatunk ezzel a betegséggel.

 A nyugati orvoslás két típusú cukorbetegséget különböztet meg, míg az ayurvéda 21 félét ismer! Mindhárom dosha érintett, van kapha, pitta és vata típusú cukorbetegség. Alapvetően az anyagcsere zavaráról van szó, ahol a hasnyálmirigy, a máj és a vese is érintett. Ez a betegség nehezen gyógyítható, a gyógyulás hosszú ideig tart, akár 2-3 év is lehet! A természetgyógyászat szerint a betegségek annyi hónap alatt gyógyulnak, ahány év alatt fejlődtek ki. És itt a kifejlődésen van a hangsúly. Vagyis a betegség nem „csak úgy” kialakul, vagy éppen „elkapjuk”, hanem hosszú, gondos munkával mi magunk fejlesztjük ki. Azzal, hogy nem a testípusunknak megfelelő ételeket eszünk, és azt sem megfelelő módon, minőségben és mennyiségben. Elhanyagoljuk a testmozgást is, a helyes légzésről nem is beszélve. Így tulajdonképpen elsavasítjuk a szervezetünket, a sejtjeink fuldokolnak, nem kapnak elegendő oxigént, táplálékot. Mentségünkre legyen mondva, itt a nyugati világban nem szokás a valódi egészségről, egészséges életmódról, táplálkozásról beszélni, mindössze általános tudnivalókra futja. Itt még mindig a táplálkozási piramis a mérvadó. 

A cukorbetegség fő előidézője alapvetően a túlevés: túl sok kenyérféle, édesség, alkohol, cukorfélék, a mérhetetlen mennyiségű fehérje(húsfélék), ami kimeríti a veséket. Az ayurvéda a cukorbetegséget elsősorban a vese-és húgyutak betegségei közé sorolja. Emellett nyilvánvalóan nem tesz jót a sok aggodalmaskodás, stressz, vágyakozás, és persze a kevés testmozgás. A cukorbetegség gyógyszerrel való gyógyítása lehetetlen. A valódi gyógyítás nem egyenlő az életen át tartó gyógyszerszedéssel vagy inzulinadagolással! Sajnos a különböző gyógyteák, gyógyhatású készítmények sem fogják önmagukban elmulasztani a problémát. Kizárólag az életmódváltás a megoldás: a testtípusunknak megfelelő táplálékok fogyasztása, valamilyen számunkra vállalható sport űzése, relaxáció, jóga, meditáció… Természetesen vannak olyan gyógyhatású készítmények, amik sokat segítenek a gyógyuláshoz vezető úton. Ilyenek pl. a különböző fűszerek, a fahéj, kardamom, gyömbér, kapor, kurkuma. Ásványi anyagok közül a cink, króm, shilajit segít sokat a megfelelő cukorértékek beállításában. A gymnema sylvestre nevű készítmény is telitalálat. DE! A gyógyulást kizárólag mi magunk érhetjük el azzal, ha változtatunk a szokásainkon, ezek a fűszerek, készítmények csak segítik a folyamatokat. A szervezetünk csodálatos, hihetetlenül hálás minden jó tettünkért és meghálálja a megfelelő bánásmódot azzal, hogy egészségesen, fájdalmak és funkciózavar nélkül működik. Adjuk meg hát neki, amit kér és ezzel mindenképpen nyerni fogunk.

A 2021-es évre készülünk közös főzéssel és beszélgetős kóstolókkal. AZ ÉGI ÚTMUTATÁS SZERINTI, évszaknak megfelelő táplálkozás tehát a téma, és a cukorbetegség kézben tartása a táplálékaink segítségével, az egyensúly beállításával. 

A Táplálék ugyanis maga az éltető forrás, mely önmagában is gyógyítóenergia.

Alkatonként más és más az, ami egyensúlyba tud hozni, ezért erről is szót kell ejteni. 

VÁRUNK BENNETEKET IS!

NAMASTE

Időpont: 2021 01.16. 14:00-18:30

Helyszín: 1143 Ilka utca 30. 3/33. 

Hozzájárulás díja: 5000 Ft/fő a helyszínen vagy előre utalással, amelyhez vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailon hogy az adatokat egyeztethessük.

Részletes programunk

MANGALAM Jóga stúdió Nyílt napja: 2020. 07. 25. – én A solymári Kerek hegyi réten.

MANGALAM Jóga stúdió Nyílt napja: 2020. 07. 25. – én A solymári Kerek hegyi réten.

DÉLELŐTTI PROGRAM:

10:00-10:15 Bevezető beszélgetés a réten a fenyőfák alatt.

Megérkezés meditáció, a végén mantra zengetéssel. Szankalpa és koncentráció- egy rövid fogadalom e napra vonatkoztatva, ami segít megmaradni a szándékodban.

11:00-11:15: Szaumja mantra- a Hold mantrája. A mantrák az elme lecsendesítését szolgáló energetizáló hangok vagy rövid szövegek. Ezek sokféle pozitív hatást hordoznak, többek között a meditációhoz segítenek: elmélyedni és nyugalomba jutni. 

11:15-11:45 Mudrák világa: Olyan kéztartások, melyek az Univerzum energiáit sűrítik össze egy pontba és ezzel áramlásokat indítanak el testi, lelki és mélyebb tudati szinteken.


12:00-13:00 Jóga a Víz elemre hangolva.


13:30-14:15 Ebéd – A Waldorf óvodában (Panoráma út 5.)

DÉLUTÁNI EGYÜTTLÉT (15:00-19:45)

Adományos jellegű közösségteremtő program: 

15:00-18:00: Ismerkedő séta Solymár rétjének és környékének gyógy- és védett növényeivel, virágaival.. Mandalakészítés a talált szépségekből. Egységérzést és az Összetartozást erősítő jelkép ez a hagyományokban. 
Igény szerint lesz mandalafestés. Ehhez filctollat, ceruzát is hozzatok magatokkal.

KEREKHEGYEN JÁRVA

ESTi PROGRAM:

18:00-19:00 Jóga: Stesszoldó gyakorlatokkal és légzéssel összekapcsolva


19:15-19:45 Vacsora: Terülj, terülj asztalkám! Piknik a réten, hozott anyagokból. Ehhez várunk mindenkitől egy energia hozzájárulást így vagy úgy.

20:00-tól NAPLEMENTE KONCERT –
Rejtő Gáborral és megzenésített verseivel. – és 5 Ritmus tánc Fejér Péterrel (adományos hozzájárulásért). www.dancefejer.org – 5 Ritmus tánc

Az egész napi program és részvétel adományos jelleggel, felajánlás alapon működik!


Egyéb eszköz adott lesz a jógához és az üléshez is. Ezt a Mangalam jógastúdió ajànlja fel a közösségnek. 
Saját eszközeidet is hozhatod. ( Takarót hozz kérlek!)


Közlekedés BKV – val: a 157– es busszal a Hűvösvölgyből.


Helyszín: A Kakukkhegyi utcából Tető u. vezet a Rétre. A Parkolást ne a réten old meg, előbb, tedd le az autódat, kérlek. A Rét, védett terület! Vigyázzunk rá együtt!  

Mindenkinek ez a jövő útja.


Beszéljünk róla együtt!  Solymár Vár Téged is!🙏

Naptej és szúnyogriasztó is jól jöhet!

A programváltozás jogát fenntartjuk. – eső esetén a helyszín: Waldorf óvoda, Panoráma út 5. Bővebb információk: 0620 4376363, 06204376886. Keress itt bennünket, vagy Rozgonyi Réka jógaoktatóként a honlapon is megtalálsz: www.mangalam.hu

Sistergő Energiák – a yin Víz-Kecske hónap megérkezett

Sistergő Energiák – a yin Víz-Kecske hónap megérkezett

Reggel még úgy tűnt itt Budapest határában, hogy zavartalanul nyújtózik el a táj a nyári hőségben, a szénaboglyák rendben sorakoznak a réten, a tücskök ciripelnek és a mozdulatlan békésség felett a felhőtlen égbolt beborít mindent. Ám a mostani szélvihar, így kora este a feszült háttérenergiák megnyilvánulás mégis. Erős jelzés ismét a változásra.

De  hibáznánk, ha nem számolnánk most is ezzel a hatalmas háttárenergiával, amit megint csak egy jó irányba kell tudnunk becsatornázni és akkor egy gőzmozdony erejével robognak majd az aktuális dolgaink ismét. Áramlásban mozdulhatunk, ahogy a Fém év ezt lehetővé teszi számunkra. Rend és megbízhatóság a mottó.

Nyári Jóga Táborok

Nyári Jóga Táborok

Kedves Nő és Férfi jógázni szerető Társaink! 

A nyár végi jógatáborunk idén is Egerben, a Pajta Apartmanban kerül megrendezésre.

Ez a helyszín teljes körűen biztosítja a nyugodt feltöltődésedet és lehetőséget ad arra, hogy mind a belső és a külső természet feltöltő erejét és energiáit hasznosítani tudd velünk, a Női Körrel.

A tavaszi bezártság és kényszerpihenő alatt sokan megtapasztalhattátok a belső figyelem erejét az eddigi  közös meditációink során. Ennek nagyszerű emelő energiái a közös elvonulásokban még teljesebb  oldódást biztosíthat számotokra. Újszerű élményekkel és feltöltődéssel találkozhatsz ezen a közös utazáson. 

A táboraink a különféle helyszínek varázsát kombinálják az egyedi programokkal, melyeket teljes mértékben összhangba hoznánk a helyszíneink adottságaival. 

Itt az egri Pajtában az Indiai és helyi tradíciók összeolvadása és különleges atmoszférája segíti a belső teljességet közösen megtapasztalni. Immár harmadik alkalommal megyünk ide vissza! 

(képek mellékletben erről) 

E tábori helyszínünk tehát nyitva áll Bárki felé, akár most tapasztalnál ilyen spirituális élményt először, akár gyakorlott meditáló és jógázó vagy. Épp azért, hogy támogató energiákkal tudjuk a most induló társakat segíteni, elindítani. 

Ezért azt sem tartanánk elképzelhetetlennek, hogy családi körrel vagy fiatalabb gyermekekkel ismerjük meg együtt ezt a Befogadó KÖR áramló energetikáját. 

A kor úgyis, csak egy szám, a gyermekektől is sokat tudunk tanulni, hiszen Ők még közelebb vannak a nyitottságukkal a Végtelenhez.

 A férfi társaink pedig inspirációkkal és ritmusokkal segítenek, hogy az áramlásban előre haladnunk. Kiváló „mederben tartó“ energiát adva.

Nagy örömmel töltene bennünket, ha közösen is el tudnátok jönni a társakkal, vagy a gyermekekkel együtt. 

A táborra részletes programokkal készülünk, melyet érdeklődésed vagy jelentkezésed esetén e-mailben elküldünk számodra.

Rozgonyi Réka: asztrológus, és jógaterapia és ajurvéda javaslatokkal. Táplálkozás és életmód ismeretekkel vár Benneteket. www.mangalam.hu 

Radics Mónika: masszőr – olajos és nyirok masszázs szakértő és oktató. Illatos aroma masszázzsal vár Benneteket. 

Czidor Mária: Theta konzulens és túraszervező és spirituális kapcsolati oldásokkal és játékkal vár Benneteket. www.bosegklub.hu

www.gongdo.hu

Szeretettel várunk!