Yin Fém- Kígyó hónap : A Ragyogás

Yin Fém- Kígyó hónap : A Ragyogás

Mit üzennek neked a következő számok? 15? és 23? Nézz utána, a jelek figyelésével. Minden üzen neked. A Tibeti hagyományban, amikor a gyógyítót elhívják egy beteghez, vagy haldoklóhoz, hosszan gyalogol, amíg távolabbi településekhez eljut. Eközben nem tesz mást, mint figyeli a jeleket a külvilágban is és a belső  hangot magában. 

Ezek az előjelek azután jól megalapozzák azt a diagnózist, amit az orvos majd a beteget megvizsgálva felállít. A tradicionális gyógyítás tehát a külsőt, a tágasat mindig a belsőhöz rendeli, és hasonlítja azzal. Egészen odáig, hogy a házba belépve mi az első benyomás, mi ragadja meg a figyelmet ott. Mert a ház is tükröz bennünket. Ha azt mondják milyen barátságos ez az otthon, az rólad szól mindig. Ha viszont nem szeretnek hozzád vendégségbe jönni, az is egy jelzés neked. Egy konkrét eseményhez is lehet jeleket olvasni, az indiánok is hasonlóan csinálják egyébként. De általában is jönnek az üzenetek: fű, fa, virág, minden elolvasható így. 

2020 április 05

A Kígyók ösztönösen jó gyógyítók, ezt maguktól is fel tudják fedezni, de mindenki gyakorolhatja és fejlesztheti e tudatosságát. 

Jin Fém: a Ragyogás energiája. Engedd be a Fényt és a fent és a lent összekapcsolódhat így. 

Gyógyúlj, hogy gyógyíthass. Előbb magunkat kell meggyógyítanunk, hogy másokat is erőbe állíthassunk. Ez a kísérlet eredménye és lassan haladva megszületik a megoldás. 

Az érzelmeket félre lehet tenni és tisztább képet látni a világot szemlélve. Az indulatokat el lehet engedni és átalakítani egy másik minőség felé irányítani. Szvámi Ráma tüzes energiáit kórház építésbe forgatta, Gaudi templomot emelt belőle. Meg lehet együtt ezt tapasztalni és semmi más cél nincs itt a földön, csak ez a fontos. 

Nyisd ki ablakaidat a Világra és beléd árad a Teljesség!

Gyógyító energiák nem csak betegségek kezelésére használatosak, de a világ problémáit is gyógyítani szeretnék és tudják is, ha kellő ösztönösséggel fordulnak a belső világuk irányába, ha megtalálják a mély forrást belül, amelyet azután összekapcsolhatnak minden külső irányba. Olyanképpen, ahogy egy csillag mindenfelé szórja a sugarait és a távolabbi csillagok ugyanúgy hozzá is elérnek. Üzeneteket, rezgéseket, fényt cserélnek egymással. 

Kapcsolatban vannak, mint minden mindennel itt. És még sokkal távolabb is. Az Univerzum tágas, van benne mit felfedezni együtt. Tapasztalatszerzés, kísérletezés ez mind az Élet része. A lényege? Az értelme? A határáig kell elmenni a dolgoknak és egy kicsit tovább. Ott alakul át valami mássá minden. 

Lehet énekelni is, kipróbálni, hogy honnan jön a hang belőlem és meddig ér el? 

Amikor a szív közepéből énekelsz az az éneklés. A többi csak hangadás. Ugatás. Bömbölés, nyávogás. 

Életmódváltó kapcsolatépítés-műhely 1.

Életmódváltó kapcsolatépítés-műhely 1.

ÉLETMÓDVÁLTÓ KAPCSOLATÉPÍTÉS-MŰHELY 1.

Időpont: 2021 01.16. 14:00-18:30

Helyszín: 1143 Ilka utca 30. 3/33.

A cukorbetegség ayurvédikus megközelítése

A 2021-es évre készülünk közös főzéssel és beszélgetős kóstolókkal. AZ ÉGI ÚTMUTATÁS SZERINTI, évszaknak megfelelő táplálkozás most a téma, és a cukorbetegség . Ennek a kibillentségnek a kézben tartása lehetséges a táplálékaink segítségével, és így az egyensúly megteremtésével. A Táplálék ugyanis maga az éltető forrás, mely önmagában is gyógyítóenergia.

Korunk egyik leggyakrabban előforduló problémája a cukorbetegség. Leginkább a fejlett nyugati világra jellemző ez a megbetegedés, ami erősen köthető a nem megfelelő táplálkozáshoz és a minimális mozgáshoz. Azokban az országokban, ahol a lakosok a saját, ősi táplálkozási szokásaikat megtartották és természet közeli életet élnek, alig találkozhatunk ezzel a betegséggel.

 A nyugati orvoslás két típusú cukorbetegséget különböztet meg, míg az ayurvéda 21 félét ismer! Mindhárom dosha érintett, van kapha, pitta és vata típusú cukorbetegség. Alapvetően az anyagcsere zavaráról van szó, ahol a hasnyálmirigy, a máj és a vese is érintett. Ez a betegség nehezen gyógyítható, a gyógyulás hosszú ideig tart, akár 2-3 év is lehet! A természetgyógyászat szerint a betegségek annyi hónap alatt gyógyulnak, ahány év alatt fejlődtek ki. És itt a kifejlődésen van a hangsúly. Vagyis a betegség nem „csak úgy” kialakul, vagy éppen „elkapjuk”, hanem hosszú, gondos munkával mi magunk fejlesztjük ki. Azzal, hogy nem a testípusunknak megfelelő ételeket eszünk, és azt sem megfelelő módon, minőségben és mennyiségben. Elhanyagoljuk a testmozgást is, a helyes légzésről nem is beszélve. Így tulajdonképpen elsavasítjuk a szervezetünket, a sejtjeink fuldokolnak, nem kapnak elegendő oxigént, táplálékot. Mentségünkre legyen mondva, itt a nyugati világban nem szokás a valódi egészségről, egészséges életmódról, táplálkozásról beszélni, mindössze általános tudnivalókra futja. Itt még mindig a táplálkozási piramis a mérvadó. 

A cukorbetegség fő előidézője alapvetően a túlevés: túl sok kenyérféle, édesség, alkohol, cukorfélék, a mérhetetlen mennyiségű fehérje(húsfélék), ami kimeríti a veséket. Az ayurvéda a cukorbetegséget elsősorban a vese-és húgyutak betegségei közé sorolja. Emellett nyilvánvalóan nem tesz jót a sok aggodalmaskodás, stressz, vágyakozás, és persze a kevés testmozgás. A cukorbetegség gyógyszerrel való gyógyítása lehetetlen. A valódi gyógyítás nem egyenlő az életen át tartó gyógyszerszedéssel vagy inzulinadagolással! Sajnos a különböző gyógyteák, gyógyhatású készítmények sem fogják önmagukban elmulasztani a problémát. Kizárólag az életmódváltás a megoldás: a testtípusunknak megfelelő táplálékok fogyasztása, valamilyen számunkra vállalható sport űzése, relaxáció, jóga, meditáció… Természetesen vannak olyan gyógyhatású készítmények, amik sokat segítenek a gyógyuláshoz vezető úton. Ilyenek pl. a különböző fűszerek, a fahéj, kardamom, gyömbér, kapor, kurkuma. Ásványi anyagok közül a cink, króm, shilajit segít sokat a megfelelő cukorértékek beállításában. A gymnema sylvestre nevű készítmény is telitalálat. DE! A gyógyulást kizárólag mi magunk érhetjük el azzal, ha változtatunk a szokásainkon, ezek a fűszerek, készítmények csak segítik a folyamatokat. A szervezetünk csodálatos, hihetetlenül hálás minden jó tettünkért és meghálálja a megfelelő bánásmódot azzal, hogy egészségesen, fájdalmak és funkciózavar nélkül működik. Adjuk meg hát neki, amit kér és ezzel mindenképpen nyerni fogunk.

A 2021-es évre készülünk közös főzéssel és beszélgetős kóstolókkal. AZ ÉGI ÚTMUTATÁS SZERINTI, évszaknak megfelelő táplálkozás tehát a téma, és a cukorbetegség kézben tartása a táplálékaink segítségével, az egyensúly beállításával. 

A Táplálék ugyanis maga az éltető forrás, mely önmagában is gyógyítóenergia.

Alkatonként más és más az, ami egyensúlyba tud hozni, ezért erről is szót kell ejteni. 

VÁRUNK BENNETEKET IS!

NAMASTE

Időpont: 2021 01.16. 14:00-18:30

Helyszín: 1143 Ilka utca 30. 3/33. 

Hozzájárulás díja: 5000 Ft/fő a helyszínen vagy előre utalással, amelyhez vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailon hogy az adatokat egyeztethessük.

Részletes programunk

MANGALAM Jóga stúdió  Nyílt napja:  2020. 07. 25. – én  A solymári Kerek hegyi réten.

MANGALAM Jóga stúdió Nyílt napja: 2020. 07. 25. – én A solymári Kerek hegyi réten.

DÉLELŐTTI PROGRAM:

10:00-10:15 Bevezető beszélgetés a réten a fenyőfák alatt.

Megérkezés meditáció, a végén mantra zengetéssel. Szankalpa és koncentráció- egy rövid fogadalom e napra vonatkoztatva, ami segít megmaradni a szándékodban.

11:00-11:15: Szaumja mantra- a Hold mantrája. A mantrák az elme lecsendesítését szolgáló energetizáló hangok vagy rövid szövegek. Ezek sokféle pozitív hatást hordoznak, többek között a meditációhoz segítenek: elmélyedni és nyugalomba jutni. 

11:15-11:45 Mudrák világa: Olyan kéztartások, melyek az Univerzum energiáit sűrítik össze egy pontba és ezzel áramlásokat indítanak el testi, lelki és mélyebb tudati szinteken.


12:00-13:00 Jóga a Víz elemre hangolva.


13:30-14:15 Ebéd – A Waldorf óvodában (Panoráma út 5.)

DÉLUTÁNI EGYÜTTLÉT (15:00-19:45)

Adományos jellegű közösségteremtő program: 

15:00-18:00: Ismerkedő séta Solymár rétjének és környékének gyógy- és védett növényeivel, virágaival.. Mandalakészítés a talált szépségekből. Egységérzést és az Összetartozást erősítő jelkép ez a hagyományokban. 
Igény szerint lesz mandalafestés. Ehhez filctollat, ceruzát is hozzatok magatokkal.

KEREKHEGYEN JÁRVA

ESTi PROGRAM:

18:00-19:00 Jóga: Stesszoldó gyakorlatokkal és légzéssel összekapcsolva


19:15-19:45 Vacsora: Terülj, terülj asztalkám! Piknik a réten, hozott anyagokból. Ehhez várunk mindenkitől egy energia hozzájárulást így vagy úgy.

20:00-tól NAPLEMENTE KONCERT –
Rejtő Gáborral és megzenésített verseivel. – és 5 Ritmus tánc Fejér Péterrel (adományos hozzájárulásért). www.dancefejer.org – 5 Ritmus tánc

Az egész napi program és részvétel adományos jelleggel, felajánlás alapon működik!


Egyéb eszköz adott lesz a jógához és az üléshez is. Ezt a Mangalam jógastúdió ajànlja fel a közösségnek. 
Saját eszközeidet is hozhatod. ( Takarót hozz kérlek!)


Közlekedés BKV – val: a 157– es busszal a Hűvösvölgyből.


Helyszín: A Kakukkhegyi utcából Tető u. vezet a Rétre. A Parkolást ne a réten old meg, előbb, tedd le az autódat, kérlek. A Rét, védett terület! Vigyázzunk rá együtt!  

Mindenkinek ez a jövő útja.


Beszéljünk róla együtt!  Solymár Vár Téged is!🙏

Naptej és szúnyogriasztó is jól jöhet!

A programváltozás jogát fenntartjuk. – eső esetén a helyszín: Waldorf óvoda, Panoráma út 5. Bővebb információk: 0620 4376363, 06204376886. Keress itt bennünket, vagy Rozgonyi Réka jógaoktatóként a honlapon is megtalálsz: www.mangalam.hu

Sistergő Energiák – a yin Víz-Kecske hónap megérkezett

Sistergő Energiák – a yin Víz-Kecske hónap megérkezett

Reggel még úgy tűnt itt Budapest határában, hogy zavartalanul nyújtózik el a táj a nyári hőségben, a szénaboglyák rendben sorakoznak a réten, a tücskök ciripelnek és a mozdulatlan békésség felett a felhőtlen égbolt beborít mindent. Ám a mostani szélvihar, így kora este a feszült háttérenergiák megnyilvánulás mégis. Erős jelzés ismét a változásra.

De  hibáznánk, ha nem számolnánk most is ezzel a hatalmas háttárenergiával, amit megint csak egy jó irányba kell tudnunk becsatornázni és akkor egy gőzmozdony erejével robognak majd az aktuális dolgaink ismét. Áramlásban mozdulhatunk, ahogy a Fém év ezt lehetővé teszi számunkra. Rend és megbízhatóság a mottó.

Nyári Jóga Táborok

Nyári Jóga Táborok

Kedves Nő és Férfi jógázni szerető Társaink! 

A nyár végi jógatáborunk idén is Egerben, a Pajta Apartmanban kerül megrendezésre.

Ez a helyszín teljes körűen biztosítja a nyugodt feltöltődésedet és lehetőséget ad arra, hogy mind a belső és a külső természet feltöltő erejét és energiáit hasznosítani tudd velünk, a Női Körrel.

A tavaszi bezártság és kényszerpihenő alatt sokan megtapasztalhattátok a belső figyelem erejét az eddigi  közös meditációink során. Ennek nagyszerű emelő energiái a közös elvonulásokban még teljesebb  oldódást biztosíthat számotokra. Újszerű élményekkel és feltöltődéssel találkozhatsz ezen a közös utazáson. 

A táboraink a különféle helyszínek varázsát kombinálják az egyedi programokkal, melyeket teljes mértékben összhangba hoznánk a helyszíneink adottságaival. 

Itt az egri Pajtában az Indiai és helyi tradíciók összeolvadása és különleges atmoszférája segíti a belső teljességet közösen megtapasztalni. Immár harmadik alkalommal megyünk ide vissza! 

(képek mellékletben erről) 

E tábori helyszínünk tehát nyitva áll Bárki felé, akár most tapasztalnál ilyen spirituális élményt először, akár gyakorlott meditáló és jógázó vagy. Épp azért, hogy támogató energiákkal tudjuk a most induló társakat segíteni, elindítani. 

Ezért azt sem tartanánk elképzelhetetlennek, hogy családi körrel vagy fiatalabb gyermekekkel ismerjük meg együtt ezt a Befogadó KÖR áramló energetikáját. 

A kor úgyis, csak egy szám, a gyermekektől is sokat tudunk tanulni, hiszen Ők még közelebb vannak a nyitottságukkal a Végtelenhez.

 A férfi társaink pedig inspirációkkal és ritmusokkal segítenek, hogy az áramlásban előre haladnunk. Kiváló „mederben tartó“ energiát adva.

Nagy örömmel töltene bennünket, ha közösen is el tudnátok jönni a társakkal, vagy a gyermekekkel együtt. 

A táborra részletes programokkal készülünk, melyet érdeklődésed vagy jelentkezésed esetén e-mailben elküldünk számodra.

Rozgonyi Réka: asztrológus, és jógaterapia és ajurvéda javaslatokkal. Táplálkozás és életmód ismeretekkel vár Benneteket. www.mangalam.hu 

Radics Mónika: masszőr – olajos és nyirok masszázs szakértő és oktató. Illatos aroma masszázzsal vár Benneteket. 

Czidor Mária: Theta konzulens és túraszervező és spirituális kapcsolati oldásokkal és játékkal vár Benneteket. www.bosegklub.hu

www.gongdo.hu

Szeretettel várunk! 

Nyári Napforduló – Fénymaximum ideje

Nyári Napforduló – Fénymaximum ideje

Saumyā mantra combined with a Tārā mantra 

।सौ%ये(य)*वितसु/दरीसौ%यासौ%यतराशेषपरमे9री॥परापराणांपरमा *वमेवतु=ारेतुरे )वाहातारे. 

[Ó Istennő,] holdszerűbb, békésebb (saumyá) vagy a legbékésebb lénynél, és rendkívül gyönyörű! Az alsóbb-és felsőbb erőkön túl Te vagy egyedül a Legfőbb Hatalom (Paramesvarí)!

 Tárá, a megszabadító Istennő energiája növekedjék, ki eloszlatja a félelmet, és magához láncolja a sikert! 

NA VÉGRE! – Yang Víz – Ló hónap megérkezett

NA VÉGRE! – Yang Víz – Ló hónap megérkezett

Tűzzel- vassal, helyett inkább: “Többet ésszel, mint erővel”! Az idei év tüzes energiái az évszak elemét gyengítő Víz energiával érkeztek el hozzánk. Víz és Tűz együtt, egyszerre jelenik meg. Kényes egyensúlyozást kívánva tőlünk. Ha jól akarunk ezzel az erős motorral haladni egy kitűzött cél felé, akkor bizony előbb ajánlatos 3-4 segítőerőt is magunkhoz venni. Ezek lehetnek tervek: A B és C. Vagy Segítőtársak! És ez a legjobb ötlet most, hiszen a Ló hónap a kapcsolódásoknak kedvez. Ahogy a szekeret is több irányba húzhatná a két vagy több ló, szükséges a vezérgondolat, hogy a nagy erők simán és hatékonyan repítsenek a célunk felé.

So Ham
http://www.gongdo.hu

Csapatjáték lényege, a Mindenki egyért, és egy mindenkiért, hogy megsokszorozódjanak az erők! Tapasztaljátok meg ezt a ebben a nyári fénygyűjtő időszakban velünk együtt!

21 napos kihívás 3. napja van ma éppen, és már nagyon sok dolog kezd körvonalazódni az összefogás eredményeképpen. Például kitűzött célunk, hogy működő közösséget építünk egy elvonulóhelyen. Még 3 nap telt el és máris jönnek a hírek mindenhonnan a témához.

Csak gyűjtögetni kell, ahogy a víz is összefolyik mindenfelől a síkon az eső után. Mederbeterelés zajlik, mert aktivitással bőven számolhatunk magunk körül. Nyissunk utat a közös gondolkodásnak és szelektáljuk ami hozzá tud tenni a csapatjátékhoz. Kicsit ebből, kicsit abból.

Gyógynövények együtt az egyensúly szolgálatában: A diólevél, a bodzavirág és a csalán együtt olyan mint a 3 dósha. Tűz-Víz-Levegő . Egységben az Erő itt is.

folytatjuk….

Lobbanó Energia a Tűz elem évszakában:

Lobbanó Energia a Tűz elem évszakában:

Az Élet egy körforgás, egy ciklikus áramlás a Világban és bennünk is ugyanúgy. Ahogy az évszakok váltakoznak, úgy mi magunk is 7 évenként sejtszinten teljesen kicserélődünk, teljesen megújulunk és már nem ugyanazok vagyunk.  A tudatunk tudja csak, hogy kik vagyunk, a test közben folyamatosan változik. Régi védikus vagy buddhista tanítások ezt szépen leírják. https://www.facebook.com/RozgonyiReka.asztrologia/

A régi tradíciókban ezt a teljességet tették a világkép alapjává. A világ és az ember együtt változik pillanatról pillanatra.  Nincs változatlan dolog, csak látszólag. Ezért ha erre törekszünk, akkor az Életet akadályozzuk, az áramlást, nem pusztán önmagunkat. Ilyenkor rekednek meg a dolgok. Jó példa erre ez a mostani bezártság és válság is. Megrekedés, megállás. De ha egy folyót, ami az Élet folyama, zsilipekkel lezárnak, akkor is pont ez fog történni, ami itt most a kinti világban alakul körülöttünk. Jön a melegebb idő, a változó évszakkal együtt és egyszerre mint egy kirobbanó vulkánból, kitörhet belőlünk a visszafojtott energia, akkor ha erre nem vagyunk tudatosak. 

Fel lehet készülni most is erre a tudatossággal és folyamatos karbantartással és odafigyeléssel a testünk szépen alkalmazkodik a változásokhoz. Ahogyan nő a tűzenergia a nap folyamán is a külső világban, úgy bennünk is ugyanezt teszi. A déli órákban éri el a csúcsot, ekkor tanácsos étkezni is bővebben, mert az ilyenkor elfogyasztott táplálék a legtökéletesebben meg tud emésztődni bennünk. Ilyenkor lehet nehezebb, nagyobb emésztőenergiát igénylő étkezést is folytatni.  

Az étkezés tudatosságán túl azonban, a légzéssel is tudjuk szabályozni a tudatunkat. Ha felidegesít valami, az egy határon belül, akár inspiráló üzemanyag is lehet és olyan teljesítményre tesz képessé, amire amúgy nem lennénk képesek, akár fizikai erőben is, de szellemileg is. Legjobb ezt tudomásul venni, és becsatornázni valamely nagyobb energiát igénylő feladat megoldásába, mint kreatív erőt. Nagy és különleges teljesítményekkel számolva hasznosíthatjuk ezt. 

Ha viszont nincs ilyen dolgunk és inkább csillapítani szeretnénk magunkban a Tűz elemet, akkor a Víz elemmel kell leggyorsabban ezt megtenni, képzeljük el, hogy ez milyen hatékony, ha a hírtelen fellobbanó tüzet azonnal leöntjük egy kancsó vízzel. Így a hidegebb folyadékok elkortyolása is ebben segíthet, de a tudatos légzéscsillapítás, légzés lelassítás is ugyanezt ezt eredményezi. Lassul a pulzus, a keringés egyből és lehűt belülről gyorsan. 

KÉK BOLYGÓ

Később ezt a rugalmasságot, már szinte csak a jógával és a meditációval tudjuk visszaszerezni. A táplálékunk ebben támogathat vagy épp gátolhat is bennünket. A nehezen emészthető ételek megterhelik a gyomrot és az egész szervezetet. Méregtelenítő munkát kell végezni, izzasztó tevékenységet folytatni rendszeresen. A mai világban éppen ez hiányzik: Csak ülünk és autózunk. A mérgek pedig lerakódnak a keringési rendszerünkben az ízületeinkben, akadályozva a szabad mozgást, elmerevítenek belül. A Tűz évszak kívülről is izzasztó, hevítő és melegítő energiáitól ezért nem kellene izzadást gátló szerekkel és légkondicionálással izolálnunk magunkat, mert pont ilyenkor erre volna a legnagyobb szükségünk a tisztulás beindítása végett. De ha már ez van, nem lehetünk tisztátlanok, a társadalom ezt nem tolerálja: ezért mindennap végezzünk valami tűz serkentő, izzasztó tevékenységet pluszban. Lehet ez bármilyen sport, de egy intenzívebb gyaloglás is megteszi a jó levegőn. 

A Tűz  a szervek közül a keringést stimulálva a szívet dolgoztatja meg legintenzívebben, ezért ez van most a legnagyobb igénybevételnek kitéve. A szív munkáját könnyíthetjük akképpen, hogy „eddzük“ a keringésünket is. Pulzus szám emelő tevékenységekkel tudatosan. Szauna is segíthet, ha nem vagyunk túl motiváltak erre. Az izzadás a legjobb tisztítókúra, semmilyen más méregtelenítés nem érhet fel vele. Bőrünk felülete hihetetlen nagy és ez mind kivezeti a sejt szintről a méreganyagokat az apró pórusokon át. 

A szem a másik tűz szervünk, mely állapotáról a belső tűz lobogása vagy alul működése megállapítható lehet. A szemet is lehet hűteni, vagy lehunyni és relaxálni pár percig tudatosan elengedve a forróságot belülről.

Belső szerveink közül pedig a máj is idekapcsolható, mint az átalakítás központja. Ha ez a szerv nem tud jól működni, akkor a mérgek nem tudnak kifelé áramlani a rendszerből. Az izzasztó tevékenység így a májat is serkenti. A napunkat érdemes úgy kezdeni, hogy kivárjuk a reggeli órák víz energiái után a délelőttöt, amikor a tűz már lobog, akkor étkezünk először. Ilyenkor a legtökéletesebb a belső tűz, így az emésztés maradéktalanul végbemegy bennünk. 

Ám ha meditálunk még este, akkor a meditáció egy sejt szintűnél is finomabb emésztést indít el bennünk. Mert a táplálék finom eszenciává „odzssszá“ és ezt követően pedig pránává alakul át bent, ami maga a gyógyító energia is a szervezetünk számára. Ezért lehetséges, hogy meditációban meggyógyulnak az életmóddal szerzett berögözöttségeink is. Ezek okozzák a betegségeket bennünk. Azért mondják, hogy minden betegségünk lelki eredetű.

Tudatosan tovább is adhatóak ezek a pozitív rezgések, akár távolról is. Ha egy beteg embernek energiát küldenél, azt is meg teheted távolról is. Csak ráhangolódsz és a meditációs energiádat belecsatornázod az ő tudatába. Minél többen teszik ezt egy időben, annál hatékonyabb ez a folyamat. 

Egyébként mindig energiacserét bonyolítunk egymással, még ha nem is tudunk erről. Ha sok van nekünk, akkor adhatunk, és akinek kevés van az kér és adatik neki szavak nélkül is. 

Így kiegyenlítődhetnek a dolgok, mert a Világban Rend van és minden errefelé törekszik.  Ezért adj, ha van miből, és kapni fogsz máshonnét. 

Kapcsolódunk egymással  ismeretlenül is, mint ebben a csoportban és így inspirálódunk. Ez a rezgés a Világ minden dolgával ugyanígy összekapcsol, ami maga a Prána, az Életenergia bennünk is. Tovább adjuk, mert nem tudjuk nem ezt tenni. Csak tudjunk róla!