Mangalam
Korábbi bejegyzések

Tavaszi Nap-Éj Egyenlőség 🌑🤲🌞

Időpont: 2023 03.20. 22:13’

 

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ma 22:13’ -kor érdemes egy Szert Tartani! 🔥🔥🔥 Tarts Velem! Várlak! 🔥🔥🔥 Ez Megoldani hivatott pár dolgot!
Átvágni hivatott pár karmikus csomót.

A Tavaszi Nap-Éj Egyenlőség ugyanis mindig egy fontos kezdő pont. A régi időkben ekkor indult maga az Évkör. Mert ez a Valódi Újjászületés Pontja.
Most robban be a tavasz. Hatalmas energiákkal beindul a látható változás , mert ennek a kezdete van, ami maga  a megújulás kezdőenergiája.
Tűzben állnak a bolygók is.🔥 ‘Mint ahogy a Világ’🔥

A Földes jegyekben is van 🌺 Erő. Vénusz a Bikában, saját Uralmi pozicíójában.
A Merkúr pedig vezeti most a Változást, hiszen a Marssal uralmi recepcióban állnak épp; s ezzel fokozzák egymás erejét. 🪢
A Nap pedig Emelkedett helyzetében, exaltációs házában fogadja az 🌞🌑Újhold közeledését, amely ma, még a Halakban, ám holnap már a Kos jegyében lesz láthatatlan! merthogy ez itt az Újhold, az  Új Király! Amikor: 🎎

A Nap erejébe belépve a Hold a Nap Aurájába, Égi Palástjába öltözik.
🗝️ Egy igen ritka és erőteljes Égi Randevút fogunk tehát most köszönteni, ha jól figyelünk a Jelekre.
Magunkban is és a Körülöttünk lévő Világban.
A Nap ugyanis maga a Tudatosságunk, amely ilyenkor tiszta megújulást mutat. Levethetjük a téli bundánkat, nehéz kabátunkat immár! Hiszen ez most, egy igazi transzformáció, mely pont olyan mint a Tűzönjárás. Átlendíthet a holtponton, ahol Átlényegülhet az, aki nyitott szívvel énekel, vagy épp elgondolkozik: mi is a helye itt a Világban?  és talán most megérti önmagát is, és rá mer fókuszálni végre: mire jött le Ide!
De!  Vajon meg is érti, fel is fogja végre miért született ide? Mi kényszerítette ide. Pont erre a helyre születni, hogyha azt álmodja, csak álmodja, hogy mindent oly kicsinyesen kell itt csinálni, amikor lehetne nyugodtan nagyobb álmokat is teremteni és szabadon megalkotni! Mint Gaudi! Bár ő talán egy géniusz, de miért? Mert szabadon gondolkodott kísérletezgetéssel megfigyeléssel nyitottan a Világra alkotott! Ezért utánozhatatlanul szépséges amit Ő teremtett ide. A Föld nevű Bolygóra. Nem magának, hanem Mindenkinek! Ki az aki ezt ugyanígy, mégsem érti? Semmivel sem vagyunk kisebbek mint Gaudi!!! Csak remélem hogy vannak még ilyenek, akik ez ébren olvassák végig! De Hol vannak? Talán már közelednek?
Álmomban már itt jártak! Csak kérdezem!
Ki az, aki benned aki minderre folyton nemet akar mondani? Megszüntetnéd? Elpusztítanád magadban végre?
Mit ér amúgy az életed, ha nem táplálsz vele örömöt és felvirágzó célokat. Női és emberi holnapot, értékes dolgokat.
Ha van valaki aki ezt felvállalná itt, vagy bárhol, akkor kérem, keressen meg! Nyitott vagyok erre mostantól, és csakúgy mint eddig!

Mert Most!

Női Elvonuló Helyszínhez alkalmas lakó teret, Életteret találtam! 🧧🎎🪅🎁 Végre! Ám a kicsiny emberek ezt nem értik, nem értékelik! Jajj, pedig ha támogatnának, az Univerzum minden igyekezetüket bőven viszonozná! Ha értenék! Ha tudnák! Ha hallanák!
De ehhez Hit is Szükséges!
Hát az pedig vagy van, vagy nincs. Nem adhatok sajnos ennél többet! Itt várok egy Tiszta Hangra! 🎼

A Női Kör pedig még vár a segítő támaszokra. Akár hol is, de lesz, aki ezt felvállalja. Az Égiek Meghallgattak!

⚛️🙏🕊️

Csak Tudom! Ez nekem elég!

NAMASTE 🌝🌞

×
Maximize call +
0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres