Mangalam
Edit
Click here to add content.
Korábbi bejegyzések

Június 22

Mai útravaló 🍒🌺
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk! 🐠🐳🦀
A RÁK JEGY ÉLETTANI VONATKOZÁSAI
Most, hogy a Nap a Rák jegyében jár, kiváló alkalom nyílik arra, hogy a Rákhoz tartozó szervek és szervrendszerek állapotát felülvizsgáljuk, megtisztítsuk, energiával és életerővel töltsük fel.
A Rák jegyhez tartozik a gyomor, az emésztőrendszer, a savak mennyisége és minősége, a légző- és nemzőszervek, az emlő állapota, a testben található nyál és nyálkahártya, valamint a test lágy részei; a családdal, szülőkkel, gyermekekkel való viszony, a fantázia, az emlékezet és az álomélet.
A testben található savak segítségével megy végbe a táplálék emésztése, ami analóg a mindennapokban átélt lelki- szellemi élmények feldolgozásával. Amennyiben felülműködik a savtermelés, túl nagy energiát fektetünk az élmények feldolgozására, ami túl gyors és magas hőfokú emésztéshez vezet. Amennyiben alulműködik a savtermelésünk, nem fordítunk kellő figyelmet az életeseményekre, így a táplálék, az élmény emésztetlenül, feldolgozatlanul jut tovább. Az édeskömény, koriander, ánizsmag, fehérmályvagyökér teakeverék alkalmas lehet a savtermelés egyensúlyban tartására.
A Rák jegy szülöttei erősen lelki beállítottságúak – amire utal a jegy vizes jellege –, azonban hajlamosak mindent a maguk szempontjából és a legbiztonságosabb nézőpontból szemlélni. Szelíd vízhajtással – amit petrezselyem, koriander, hársfa, bodza rendszeres használatával érhetünk el – az érzelmi túlsúly, önmagunk és érzelmeink túl- vagy alulértékelése megfékezhető.
Ebben az időszakban álmaink felerősödhetnek, és jelentőssé válhatnak – az ébredésünk után feljegyzett fontosabb álmok a későbbiek során a jelek, szimbólumok segítségével közelebb segíthetnek benső világunk megértéséhez.
Ugyancsak eredményesek és hasznosak lehetnek az érzelmi-érzeti-hangulati folyamatainkon tartott figyelemgyakorlatok.
KIEMELT Fontosságú most
. A Rák időszak Védikus Mantrája: „Én vagyok a Nem-én, a felfoghatatlan”.
🌞 Köszöntsük szertartással tudatosságunk jelölőjét, a nyári Napforduló Idején. 🪢
Forrás: Javasok
🐎✨🐎🐎🐎🐎🐎🐎
A 🐎ma visszavágtázik a méneshez. Így mesél a barátainak:
🚴🏽🚴‍♀️Ha jól csináljuk együtt, a júniust megkaptuk ajándékba! Mert 🤲
Ez a hónap maga az élet, ezt jelenti nekünk! Itt a vidámság, pezsgés, az élet élvezet ideje. Nem csupán egy Szenvedélyes kapcsolatot élhetsz át!
🐳 🐳🐳Könnyen előfordulhat azonban, hogy hajszolni fogod ezeket az élvezeteket, és azt gondolod, hogy ha ezt meg azt megkapod, akkor eléred a tökéletességet… 🤌majd rájössz, hogy nem ezt kerested… emiatt pedig keserű perceket élhetsz át.
Vigyázz tehát arra, hogy ne vidd túlzásba ezeket az élvezeteket! Kipróbálhatsz minden földi jót, döntsd le a tabukat: sérelmeket, gátakat, traumát, ennek most van itt az ideje! De ne hajszold túl, mert könnyen rájöhetsz, hogy nem okoz valódi boldogságot.
🌞 Ám Ennek az érzésnek lehet egy sorsfordító ereje is: attól kezdve kezded el a lényeget keresni, befelé fordulni az önismeret felé és a valódi boldogságot is megtalálni.
Intuíciód nagyon erős lesz, érezni fogod hogy mikor kell abbahagyni, mégis lesz egy hajlamod arra, hogy a megérzésed ellenére túlhúzd a dolgokat. Figyelj tehát a belső hangodra és hallgass rá!
0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres