Mangalam
Edit
Korábbi bejegyzések

Július 02

Mai útravaló

☯️

Mai nap a 11/12. a sorozatban – Nyitás Napja. Ma lehetőséged lesz kitárni a kapukat. Ebben a Vízöntő jegyében járó Szaturnusz tud támogató erőt nyújtani, ha kéred és ha elfogadod.
A mai állatjegy: ez itt a Sárkány napja. Ha repül magasan száll. Ha lent gubbaszt, akkor mozdulatlan. Ma depresszió ellen, inkább az előbbi javasolt. Lehet indulni!
A 🐎 ma reggel a Sárkányhoz vágtat oda. ha inkább otthon maradna most, áttekinthetné kavargó gondolatait és felkorbácsolt érzelmeit is nyugalomba hozhatná. Mert🤲
Ebben a hónapban rengeteg támogató energiát és erőt kapsz dolgaid elvégzéséhez. Pozitívan, optimistán látod majd a világod, még inkább felsejlenek előtted az élet szépségei.
Hívd fel rég nem látott barátaidat, menjetek el együtt szórakozni, üljetek be valahova, beszélgessetek nagyokat, ennek van itt az ideje júniusban.
Csak arra kell tudatosnak lenned, hogy egyes esetekben előfordulhat, hogy kis problémákat indokolatlanul felnagyítasz, emiatt előfordulhatnak feszültségek. Ha ilyen helyzetben találod magad tudd, hogy a probléma nem olyan nagy mint amilyennek látszik, lépj hátra egyet és gyorsan helyreáll a rend.🤌🌞🧭
Tehát na bárhogy döntesz, jól fogod magad érezni! Bent és Kint is lehet egyszerre! Ez a haladó jóga! 💗
0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres