Mangalam
Edit
Korábbi bejegyzések

Yin-Víz Nyúl hava belép az Évkörbe

És azt üzeni Szabad vagy!

Mert A Tűz is ébred bennünk és bátorságot ad. De a Víz is itt hullámzik és áramlik körülöttünk. Sistergő Energiák. Ezért nyugtalan a Világ. 
A Tűz: Világosságot ad és megengedi, hogy nyissunk az Élet Szép Dolgai felé. A Víz pedig enged lefelé merülni. Oldódni és keveredni. Szeretetben fel szabadulni és szét terjedni a szelek szárnyain. 
Most megadatik, hogy mindkettőből merítsük, ahogy a megérzéseink engedik. A Szív Temploma a Lélek Irányítója a Középpont mindig. Onnan jönnek a biztos ütemek! Csak Gondolj bele: Szepes Mária (aki maga Yin Víz szülött volt) a Vörös Oroszlán című művét a világháború idején írta! Nem lehetetlen egy magasabb és ihletettebb valóság felé elmozdulni. Csak ne hagyd el magad! Ne engedd meg, hogy lehúzzanak! Elsüllyeszthetetlen vagy és Szabad vagy. Vágyait lehetnek. Álmaid lehetnek. Ezek pedig inspiráltá és motiválttá tesznek. Világos irányok és Világos gondolatok mostantól megmutatkozhatnak, hagyd az ihletet előre menni. Ezáltal csodás megvalósítás ok jöhetnek- a vezetők ennek tükröződéseiként a Szív tér belső ütemeit fogják követni. Az a valódi vezető, ilyen irányt ad. 
A többiek, mindig színészek az Élet forgószínpadán. Rájuk is szükség van a káprázat, a forgó színes világ miatt. Fontos feladatot tölthetnek ezzel be, hogy szerepeiket előadják. Az ő dolguk ez. Ha nem kavarodást választod, csak a megfigyelés részt veszel, vagy kint maradsz. Kijutsz az örvénylő energiákból. Elmozdultál a saját Naprendszeren belül a középponti irányba. Ahogyan a Naprendszerünk is egy központi csillag köré rendeződött. Minden ezt a mintát követi mindegyik világban. 🌺Ez az időszak is sok lehetőséget tartogat: egy különös és forrongó lehetőség ez a mostani időszak: Mindez lehetővé teszi, hogy a jó tűz, az inspiráció ereje ébredjen fel, mely a viszályon és a haragon is képes túlvilágítani. Mert Van ilyen tűz! Olvasd el a Vörös Oroszlánt. Amikor magadban bizonytalanná válsz gondolj erre: Most a Szív frekvenciájú emberek ideje jött el. Akik nem reakciókat hanem akciókat indítanak belülről. 💗Te is Az Vagy! 💗Csak tudd. Ha sokan tudjuk, együtt még inkább igaz lesz. Az Igazság mindig szabaddá tesz; láss tisztán. Ha magadat tisztán tartod, tiszta étel, tiszta gondolat, tiszta érzésekkel leszel feltöltődve. 💧💧💧Légy tudatos és éber mostantól! 🗝🖐Tudd, hogy mi az ami rád tartozik és mi az, ami nem érinthet meg sosem. Ez a hit próbája. 🌟Ha még mindig nem hiszel, és nem vagy bizonyos magadban, akkor a közös tapasztalatok útja, a hagyomány ereje segít: hallgasd a hangot és beszélgess, akivel csak lehetőséged nyílik nap, mint nap. A Víz képes a leginkább keveredni az 5 elem közül. Egyedi kombinációk és különleges kapcsolódások jöhetnek most létre. Ha hívnak, indulj! Ha küldenek, menj! A gondolkodás most szabaddá válik. Az érzés, a megérzés mögé áll. Ha pedig elbizonytalanodóvá tenne ez az áramlat, akkor mindig ott a Mantra. Amely egy hatalmas energiájú védeleme az elmének, az erő, mely felölt, és amely csupán a szemnek láthatatlan. Ha félsz a holnaptól akkor a Gayatri mantrát hallgasd és mantrázd. Ha félsz a változástól, akkor a Tryambakam mantra fog neked erőt adni. 
A Guru mantrát, mely neked üzen, megtalálod a lenti mantrák között. Hallgasd meg, melyik szól a legerősebben hozzád közülük. Azután, ha választottál, a dolgod, hogy naponta helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemed és hagyd, hogy a mantra ereje teljesen átjárjon belül és erővel töltsön fel. Tégy eszerint a március hónapban végig. 
Ez az energia aztán túlcsordul és kiárad. Így, együtt bármit meg tudunk tölteni, bárki meríthet majd akkor a kutunktól, mert a vize nem apad el sohasem. Sőt, így már mozgásban tart és mozgatottá tesz: 1000-szeress másokat.

Erőt és Irányt kapsz tőle. Ne félj kilépni a komfortzónából ha arra van indíttatás benned. Ha pedig olykor Inkább a biztonsági játékot választanád, akkor nyugodtan tedd azt. Mindig tudva: nagy lehetőségek idejét éljük. És tudva azt is: Lesz aki lép helyetted is! Aki majd így segít repülni. Vele Emelkedj feljebb. Ami szép az vonzó is. Ami így inspiráló és lelkesítő. Ez pont neked szól mindig. Válassz! Sok irány létezik! Engedem ezt most: Had ne keresgélhessek tovább! 🖐
“Itt a mantrád!”

0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres