Mangalam
Edit
Korábbi bejegyzések
mandala festés

2022 HÓNAPSOROLÓ Február a Tigris hónapja

A tigris hónapja.

Forduljunk most kifelé! Itt a fordulat energiája. 

Bár lehet, hogy eddig másképpen hívtam. 

Mi a támasz 2022 - ben számunkra? 

A Szél hangja, a Föld szaga, a Világ csendje, vagy zaja. A Nap ereje, az Eső fajtája, a Virágok színe az emberek arca és szeme. Figyelj a szavak értelme mögé, hogy tisztán halló legyél. A belső megérzéssel együtt gyorsan és jól lekódold mindezt. A harmadik támpontunk a közös energia. 🤲. Ehhez is mindig fordulhatunk, ha belső segítség kellene. 🍎Ez maga a Sahti. és maga 🙏 az elmék összeadódó ereje: a meditatív erőtér. 

A legtöbb viszont a saját magadba vetett hited. Bízd oda magad Ön-magunkra, a belső vezetésre! Így Te lehetsz teremtővé, és ezzel majd a saját mestereddé. 🤲🤍👌


Réka
HÓNAPSOROLÓ: mit üzennek a hónapok 2022- ben? 

Február- Március: A Szél ideje A levegő elem forgatja meg az Idő kerekét. Mindez most a Fa energiákért és az őket feltöltő Víz Elemért kiállt. 

A Fa energiák benned és bennem a gyermeki tudatosságot, a csodákra való nyitottságot, a kíváncsiságot és a játékosságot engedi szabadon áramoltatni. Ha ez most valamiért nem sikerül neked, a düh és a harag állapotai mutatkoznak majd a külsődön is. Erre légy figyelmes! A belsődben pedig az idegrendszer és a hormonális egyensúly is kibillenhet. Ekkor az epe problémákat meg fogod magadon tapasztalni. Ez a harag állapota. Az epe ugyanis s Mars uralma alatt működő szerv. Tűz, vas, vér. Háború. Alul működés-túlműködés. 

De Te Ne hagyd magad: Jól teszed, ha most ezzel komolyan szembenézel és megtanulod kezelni a hangulatingadozásaidat. Ez a segítség erre az időszakra. Életmentő lesz,hidd el! A légzés gyakorlatok pedig erre nagyon alkalmasak. 

Az energiák harca következik!

“Az Entek háborúba mennek”

Nézzük, hogy miért is? 

A Víz az Anya, a tápláló energia a Fának. Ez hihetetlen bőséggel áramlani kezd február elejétől mindjárt. Ezért, ha Most nem keresel olyan alkalmas medret, amibe belecsatornázhasd ez a sok-sok forrásenergiát, akkor stresszé és kemény frusztrált érzésekké kövül mind a túlzások ereje, hegyként megrekedve benned. Ezért az első jó tanács februárra és persze a előttünk álló Tigris évre: 
maradj mozgásban: Tudatos és tervezett legyen az, amit most dinamikusan teszel. 
Igyál eleget! Tartsd nedvesen a pályákat bent. Mozogj jól és hatásosan: ettől olajozott és rugalmas maradsz mindig. 
Semmiképp ne zárd magadra az ajtókat. Ez olyan lesz mintha a zsilipedet elzártad volna és a Víz tömege egyre jobban feszítené és nyomná a falakat, ajtókat. 
Egy jó megoldás kínálkozik; mozdulj ki! Nincs az a hideg, ami indokolhatná a beszűkülést és a beragadást. Amint a Tüzeket el tudod indítani a mozgással, a tested- lelked is rögtön hálás lesz érte. A szíved melegséggel töltődik fel tőle, a szellemed kíváncsivá és nyitottá válik! 

Ez ilyen egyszerű a használati útmutató februárra és 2022-re: légy gyermek! 

Ösztönösen kiáradó, minden érdeklődésed nyomában el induló, kifejező, kreatív, alkotó, örökmozgó. Indulj vadászni minden nap. Lesz mindig hová! Van olyan célod, ami megmozgat? Most lesz! Van olyan társaságod, aki hív? Most lesz! Van olyan művészeti forma, ami érdekel? Most lesz! Táncolj, dalolj! Figyeld a gyerekeket, a kicsiket, akik nem a telefonon lógnak még. Őket sem lehet sokáig bezárva tartani. Tudod miért! 

Ám, ha véletlen egy szép kis Yang Fa napon születtél, akkor most itt az alkalom, hogy megírhatod a Háború és Békét a belső önmagad forrásából kiárasztva. Ki tudja mit hoz az ihletet idő neked! Légy kreatív mindenképpen. Teret kapsz hozzá!

Annyi lehetőséget kapsz most, hogy nem kell már várni többé a messiást! A gazdasági folyamatok erősödnek, a hozamok alakulnak. A befektetések jól prosperálnak. Gazdasági élénkülés ideje jött el. Ebben a teremtő áramlatban mind együtt részesülünk. 

Virágozzanak a Virágok! 

A Tudás időszaka tehát már eljött, sőt 2000 éve itt van és most is itt rejtőzik benned is! Keresd meg inkább, hová dugták el benned. Hallgatózz bátran mindenfelé! Üzenetek jönnek a Világokból. Nem káprázatok, tiszta belső vagy külső hangok. Égi dallamok. Hegyezd a füled, jegyezd fel, amit még nem értesz! Majd érteni fogod. Csak Figyeld belülről a zenét. 🐯💧🐅💦🤗

Mert minden 12 évben egy újjászületés történik. Egy Mini Megváltás. Egy olyan lendület, ami csupán 7-8 szor adódik egy emberöltő soránmindenkinek és most egy ritka energiájú évvel 2022- vel kötődik össze. Az Integrációs gondolkodás ideje elérkezett el végre! A tápláló Anyai minőség a Szerethetőség és a választás lehetősége mind benne rejlik 2022 számkódjaiban! ...lehet, hogy eddig nem tudtad, most viszont tudatos leszel minderre. Ezért javasolt most új ruhát ölteni, új cipőt felvenni és elindulni. Mert az úton járni jó és lehetséges. Ehhez:Járni is szükséges. A kisbaba is elindul, ha itt az ideje. Ezt még nem lehet megspórolni. Erre lettünk teremtve. Ez a forráskód bennünk. Ezzel teremtünk. 

Most erre kell fókuszálni: Hát nehogy el hagyd magad!
0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres