Mangalam
Edit
Korábbi bejegyzések
mandala festés

2022 éves előrejelzés 1. rész

2022 éves előrejelzés 1.

Hamarosan megkezdődik a Víz-Tigris éve: Figyelj, tanulj, fejlődj! Vedd észre a kínálkozó lehetőségeket! Teremtsd meg Magadat és alakítsd a Világokat! Alapozd meg a következő 12 évet erős és biztos alapokkal.
Hamarosan elkezdődik a Víz-Tigris éve a kínai asztrológiában.💧🐅
Indul az új kezdet, a 😉, érkezik a támogatás, melyhez megfelelő erőt hoz, bátorságot és sok lehetőséget is és támaszokat ad számunkra.
olajozzunk
A saját Tigris erőnk velünk lesz végig. Ha kell az óceánon egy hajónban evez velünk és segít bennünket abban, hogy biztosan és kitartóan elindulhassunk most a kikötőnk és a céljaink irányába.
víz elem
Az óceán mély és hallgatagnak tűnő anyaméh, amely érző, értő és szerető gondoskodással támogatja utunkat. Hallgatózz mindig üzeneteket küld neked folyamatosan a Tengerek hulláma. Üzenet lesz ez a palackban: csak olvasd el naponta.
áramlás
Ámbár igaz: Közel és távol sehol sincs szárazföld, de bent mindig van egy stabil pont… így sohasem vagyunk kitéve az óceán változó, elsöprő szeszélyeinek. Csak használd a titkos kulcsot! 👌Légy Víz Te magad is! Folyamodj a Víz bölcsességéért! Ebben található: Csak haladj mindig a jó áramlatokkal. Így sima utazások követik egymást, melyek között mindig meg kell találnunk magunkban azt a biztos pontot, mely a megnyugvást jelenti, melyhez időről-időre visszatérhetünk megpihenni és töltődni.
ételeinkmandala festés
Forduljunk tehát befelé, keressük meg magunkban a biztonságot, a megnyugvást adó pontot, ha zaklatott a légzésünk hiszen ekkor pont az elme az, ami nyugtalan. Nyugtasd meg a légzést az elme jó barátként a legnehezebb helyzetben is a jó válaszokat fogja küldeni feléd. Ez a Jóga.
Réka
Bár lehet, hogy eddig másképpen hívtam.
A másik támasztékot a külső világ néma vagy hangos jelbeszéde adja. Olvasd ki a válaszokat: minden üzenni fog neked itt minden.
A Szél hangja, a Föld szaga, a Világ csendje, vagy zaja. A Nap ereje, az Eső fajtája, a Virágok színe az emberek arca és szeme. Figyelj a szavak értelme mögé, hogy tisztán halló legyél. A belső megérzéssel együtt gyorsan és jól lekódold mindezt. A harmadik támpontunk a közös energia. 🤲. Ehhez mindig fordulhatunk ha segítség kellene. 🍎Ez maga a Sahti. 🙏 Ez a meditatív erőtér.
A legtöbb viszont a saját magadba vetett hited. Bízd oda magad Ön-magunkra, a belső vezetésre! Így Te lehetsz teremtővé, és ezzel majd a saját mestereddé. 🤲🤍👌
Fogadjátok szeretettel az éves előrejelzés első részét. Rövidesen érkeznek a részletes folytatások.
0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres