• Itt vagy:
  profile Career & Money
 • JÓGA-MEDITÁCIÓ-JIKING-TERÁPIA

 • A JÓGA

  Mint terápia.

  A sorsunk problémáit és megoldatlanságait a testünk lenyomatokként őrzi. Ezeket az energiatestben tárolt információkat, csupán önmagunkra tekintve, elég nehéz felismerni. Másban sokkal könnyebben meglátni a „hibákat“. Ez a gondolat biztosan ismerős! 

  Ám, ha tudatossággal figyeled magadat, egy idő után észreveheted hol is rejtőznek benned ezek a lenyomatok, mert mindig automatikus viselkedésmintákként rutinból ismétlődő megoldásokként  mutatkoznak meg bizonyos életszituációkban, főként stresszesebb helyzetekben. Mivel ilyenkor mélyebbről, ösztönből indítjuk a reagálásokat. Hallgatunk, vagy dühöngünk, kinek mi a megoldási kulcsa.

  Tendenciákként is megmutatkoznak: akkor fogod tetten érni így mint tudati mintát, mint akadályt, ha valahol erősen érezhető problémát jelez az életed.  

  Ennek oka, hogy az energiák áramlásakor a finom testünkben egyfajta tényleges akadály keletkezik ilyenkor, amit csak elkerülni lehet, feloldódni nem fog. Hasonlóan ahhoz, mint amikor egy folyó, útja során, egy-egy zátonyt kikerül, ami azután idővel egyre nagyobb szigetté növekszik benne. Ezt így talán könnyebben elképzelhetjük, tudatosíthatjuk mi zajlik.  Így hát,  amikor ismételt módon ragad be egy-egy élethelyzet nálunk, egy idő után már csak az látszik, baj van, mert soha nem akar jönni itt az igazán jó megoldás. Ettől egyre inkább befeszül valami, és mi nem értjük miért. Az Idő múlásával pedig  csak egyre jobban elmélyül egy efféle „szokás-minta“. Később így akár betegséggé „érlelhetjük“ meg az ebből született kudarcainkat.  

  De ezt nem kell megvárni! Testünk bölcsessége milliónyi jelzést küld, rossz érzések, testi tünetek formájában. Ezekre figyelve már jó irányban vagyunk.    

  Itt tud belépni és nagyon nagy segítséget jelenteni a tudatos jóga, azaz a jógaterápia. Ez nem csupán a fizikai testet mozgatja: oldja, lazítja. Látszólag talán úgy tűnhet. Azonban ami a fizikai síkon átmozdul, az átmozdul majd más szinteken is egy idő után. Még ha nem is tudunk róla, akkor is így működik ez. Célzott gyakorlatokkal pedig pont a problémás „életmintát“, az akadályt fogjuk tudni így elérni. Ehhez nem kell sok felkészültség, könnyű és oldott áramoltató gyakorlatokkal bármit át lehet hangolni a testben, a tudatban. A lélek szintjén. De hogy miért pont azt a sorsot éled amit, az persze nem véletlen. Ám nem is büntetés. Nincs probléma nélküli élet. Nincs rossz karma. A tudatossággal ki lehet simítani ezeket a gyűrött sorsrészeket, ezeket „tudatráncokat“. 

  A jóga ebben hatalmas segítő eszköz, pontosan azért, mert még ha nem is vagy tudatában annak, mire hatnak a gyakorlatok a mélyebb szinteken, akkor is hatást gyakorolnak rád. Úgy segítenek át idővel bizonyos feszültebb helyzeteken, hogy utólag magad is rácsodálkozol. 

  A kitartó gyakorlásod eredménye lesz egy nyugodtabb, tudatosabb életszemlélet, a stressz helyzeteinek fokozatos csökkenése az életed jó néhány területén…. talán minden területén (!) és a gyógyulás. 

   

 • Tájékoztató árak:

  Árak az egyéni terápiával és elemzéssel kapcsolatban:

   

  Első terápiás konzultáció

  Ez egy több alkalmas konzultáció, mert egy folyamatot kell figyelemmel kísérni. Az első alkalommal a kiértékelt Dósa-teszt alapján és a személyes betekintés miatt egy kb 1 órás  személyes beszélgetés zajlik kettesben.

  Az első konzultáció alapján összeállítok egy terápiát, ami kiterjed a jóga ászanákon túl, a táplálkozásra, légzéstechikákra, illetve mudrákra - szükség szerint.Olyan gyakorlatsort állítok össze, amely kb. napi fél óra elfoglaltságot vesz igénybe. Ezt szükséges gyakorlni  1-2 hétig, és rendszeresen naplózni.

  Ára : 10000Ft/ alkalom

   

  Terápiás további konzultációk

  Az első két hét gyakorlás tapasztalatara épül a következő konzultáció sorozat, amely akár telefonon is történhet, ahol átbeszéljük, mik a személyes tapasztalatok, milyen változások történtek kívül és belül. Ha kell ennek alapján módosítjuk a gyakorlást.

  A konzultációk száma 4-5, problémától függően. ( inkább személyes jelenléttel, de esetlegesen telefonos megoldással is)

   

  Ára: 3000Ft/ alkalom.

   

   

  Asztrológiai konzultáció

  A személyes elemzés során asztrológiai képletet is felállítok, hogy jobban rálássak a születési energetikára. Főként kínai 5 elem rendszerében dolgozok. Ha ezzel kapcsolatban van igény és kérdés, kibővíthetjük a konzultációt ez irányban is. Egy-egy sorsproblémát  így kiértékelve, mert ez is nagyon tud segíteni a továbblépésben.

  Ára (egy kérdéses probléma esetén): 12000Ft/ alkalom.


  Teljes asztrológiai személyiség elemzés

  Amely tartalmazza az elemzés részletes leírását, és 1-3 fontos személyes kérdés bővebb kifejtését, megválaszolását.

  Ára: 25000 Ft

 • Továbbiak feltöltés alatt

 • Továbbiak feltöltés alatt

 • A hónap művésze, az építészet ihletett költője.

  Yang Föld-Ló napján született a katalán építész, aki téglával és terméskővel ad hangot a misztériumoknak.

  Ugrás a bejegyzéshez