info@mangalam.hu
+36-20-437-6363

A Magad Ura – Yin Fém Kecske hónap előrejelzése a Kínai Asztrológia alapjain szemlélve a tendenciákat

Egy. és máris megérett a meggy,

Tényleg Chia Zsen? leszedted eltetted lekvárnak is ugye?

Ja, azt nem.

„Hogyhogy? Nem ezért vágtalak fel árréssel szőtt plakátomon, ezeregy éjszaka után is? Nem takarítod be azt a szar termést, mi lesz akkor a piacgazdagsággal? Honnan lesznek új teheneink is? Erre nem gondoltál mi?”

Nos, ez a mai korunk számára lefordított kommentár, melyet ma kommüniké éppen illetnek, lehet, nem szalonképes, de azt mondja erre, a ő maga: ja, a Világ ilyen. Mondja mindezt a Kongói szurokcsapat vezetője is, Oliva bogyó kártevő amúgy civilben, mint a pályán, csak mert ő az. A Belga Csatárunk.

Hát Kongó, azt megeheted-e szerinted, amit megfőztél? Meerrt mostmár én azonleszek, hogy neked egy kompót, de annyit se adnék többé az Alapon Rendes hadtáp helyett. Főzzél, mossál civilképpen is egyedül,. Van hozzá rendes Hajdú mosógéped a szertárban amúgy?

Az van.

Mi a kedves kinevezésed?

Karmatanker vagyok.

Mi a beosztásod? Hogyúgy mondjam, a taraittatásod lényege? Mert szeretném érteni a programodat.

Ez így érthető számodra is?

Igen. 1888948 illetve 5197148 ezek a rendezvénytartó nagyenergiáim.

Nagyszerű! Akkor nézzük, ilyen szempontból, a Kecske hónap hogyan tereli előre a birkaiskola minden diákját, immáron, hogy nehogy megbukjék bárki ott.

Az elején kezdem. Feladat: Ha egy 10/10 skálán pontoznád az elmúlt legfeljebb 1-30 évet Bivaly, te hányat adsz a saját teljesítményedre most, hogy Kecske lett az Igazgató?

Ja, hát akkor, ha a Kecske lett, inkább elengedem a pontokat, mert hagyom magam vezetni.

Az Helyes! Nagyszerű! Lássuk, a Guruvonal hányat ad neki csupán e felajánlásra, valamint erre a Ló havi beosztására is együttvéve: alapon mehet így kb. egy +3/10, Ki, Mit gondol? Ez jó lesz így, ugye?

Hű! Ez Megfelel!!! Bivaly módra ennyit még sosem Tarattatam.

Nagyszerű! Ülj le Bivaly szépen! A Következő a Tigris legyen! Kedves Tigris, mennyit is adnál a 10/10 alapon magad önértékére, illetve mit gondolsz, mennyi számunkra is fordíthatóan a te kiadni való számlásan igazolt hasznod?

Offf! Asszongya legyen ez pl. most egy 7/10 es. Nos, Guruvonal? Mi a stájsz? Mehet így?

Azt feltételezve, hogy magatartásból is jól ment a kis Tigriske, jó, megadjuk most kivételesen ezt a kettest.

Lássuk a következő Állatot! Nyúl, mire taksálod ezt a viharmindenáron megoldást? Szereped alapján mennyi? 10/10?

Huuhhh! Nem is tudom! Legyek empatikus?

igen, azt megköszönöm.

Akkor egy 5/10 lesz a saját térfelemen való megmentés fejében.

Jó. De nézzük azért, mit szól ehhez mind a Guruvonal immáron?

Megadja!!!!

Jó! ! 4 igennel elfogadva. Nagyszerű!!

Lássuk a Kamionos kamat, mit tud az előttünk felajánlást tevőkhöz nagybani megoldással élve hozzáfűzni? Sárkány, Te, nos hogy értékeled az önön kutatásod alapján a saját tahográfodat is figyelembevéve?

Hejjj! Ajjj! Pedig üresen, meg félig rakottan, nagy szénásszekerek álldogálnak ottan? Látták ugye? Vagy nem csak ezt kell bemutatni?

Nem csak ezt. Mindent, plusz a Saját teljesítményedet is kolompold be!

Yesss! Akkor legyen 10/10, mert idegenlégiós vagyok itt a Trayaya fedélzetén, és itt ráadásul, ilyen nagy fajta ellenszélben csapom a gazdákat orron.

Hú, ez elég túlzó vadregény!? Nemde? Mit szól a Guruvonal ehhez itt?

Legyen ez sommázva egy 5/12.

Ajjjaj! Igen kemény, de mit parancsol Eduárd?

Igen, kis mentes vizet kérnék, pár leheletnyi algoritmussal kevert koktéllal.

888 rendel?:) Vagy 111 lesz oda is?

Jó! Jó! Kettős Erősség lesz, és Akkor a Szünet után a Bhaskaráyákkal jövünk vissza. Most irány a büfékocsi!

:::::(((Addig, míg a trayaja el van foglalva, áll néma Csend!: mondanám továbbá a magamét titokban: Az a helyzet, hogy kellene egy szponzor!!! SOS! Meg Kiállítást is szervezek. Kurátor is jó lenne hozzá. Help!

Azon kívül a hadtápot, valamint a Siriusi Alkotótábort is szervezném. SOS! Csak ne Jeletkezz! Csitt!!! Most van vége az első szünetnek, majd innen folyt. köv. pszt!!!)))

Folytatjuk kedves mindnyájunk ha itt van? Igen, itt vagyunk!

Ki a Következő? Dr Bubó? Alias a Kígyó. Mit ad Önön Teljesítménye okán önnön önnek?

Lássuk a Kis medvét. Majd a Nagy Medvét is. Tessékl!

Kis Medve így kezdte el. 10/10, az annyi mint= 01 a mínusz 3.-on.

Ennyi?? Biztos? Nem lesz ez kevés? Guruvonal?Ki a Felelős ezért?

A pokollakói azok.

Miért is? Halljuk a részletesebbet is.

Azt mi nem közvetíthetjük, mert erre egy óra konzultáció nem elegendő sajnos. Áfával „25000 Ft/óra a Guruvonal Áldása Segítségével ennyi a minimum tarifa, ehhez a munkakörhöz is méltóan.

Jó. Ha elvileg is elfogadható, akkor lássuk meg Chia Zsen, Mindazonáltal, ennyi megadható?

Ennyi bőven elég egy fertály óráért hallozva feloda. Majd Vissza.

Nos? Mi Lesz a Nagymedve Értékelésével? Ő ma Nem értékel. Bekattant a zárja, SOS!!! az állkapocs terét kell kezelni legott! Mentőt ide!

Akkor nem iOS zavarok tovább, menjünk is arrébb, és folytassuk netán a Mennyei Törzsekkel méginkább? Bár arra még sincs ugye befolyásunk…

Míg nem vettük szemügyre az állatokat, addig itt maradunk.

OK! Akkor természetesen folytatjuk. Ha jól látom, már érkezik is ide a Ló, a Falodában is ő csapja le a licitet? Halljuk, mit értékesített? 10/10 alapon.

No tehát, volt akkor 2 szabadrúgás. Egy nagyobb körmérkőzés. Két sorozat Bajnoki. Valamint a Ligakupák. Lehet, ezzel sima csúcsot döntöttem megint! 10/10 az álláspontom.

Guruvonal? Hogy értékel?

Ezt nem vitatjuk! Realista. Megadjuk a nagyobbik szekeret is, valamint a biciklit és a motort is oda szállítathatják a lommancsok.

JÓ. Jó. Jó! Nem vitatkozunk. Akkor nem is vitás, de nézzük végre ezt a Kecskét is! Mit szorzott-osztott ki önön saját részére? Plusz az árat sem egyenlítette ki eddig, mit is tegyék bárki ő vele? Bukta lesz ez??

Hmmmm, mentem magam, Ő,, Ő, Ő továbbá a kotta az lenne, hogy továbbjutott persze a hazai Csapat, ezt ugye meg is szerveztem, valamint, keretet is növeltem, valamint kiadták a könyvemet 10 ezer nagyságrendben. Valamint a sok Bannert is bekolompolom, részemről ennyi a sár.

Rendben, ennyi elegendő. Sárhoz Mi a számkód? 18889n8, valamint 10 a mínusz 17.-en mehet!

Az értékelés így legyen a 8/10, minthogy ez itt alap konstrukció. Azaz Halálfaló csapatrészese Kecske, tudjuk. Ezért a Nagy trió oszlopos tagja volt, lesz, van.

Guruvonal? Mehet? vagy a Büfékocsi ismert helyen megint kinyithat?

Előbb bemondunk, 10/12 megengedhető itt is, ha visszakolompolja a sarat a helyére. 100 Arany, meg a Ló ára, legyen teste fáradtsága.

Viszem én, hozom én, 2 nap elegendő!

Jó, elfogadtuk,. akkor szünet! ….Itt: Jobbra el mindenki.

((( Sssss! Csendes Elvonulás itt indulhat? mert ott is folytatom az magántaxist! Ez annyi csak, hogy asztrológiai és numerológiai sorsfejtést is vállalok, De nem feketén, ez fontos! Szóval a Revolutot ne használd, ételt-italt csak a George felülten tudok elfogadni. 9-10 a napi minimum szint a korszak elején járva. Meg annyi még fontos, hogy lábat is mossál, nemhogy a koszos szandált illeted a talajhoz, mert ez mocsári teknőcöknek már alaptananyag, szóval nem lehetsz ennyire tuskó!!! Chia Zsen szerint itt ki lehet rúgni az Alkalmatlant. Persze hogy Kutya volt! Meg amúgy a Kutyák le lesznek építve, csakis a póráz nélküliekkel tudunk tovább gombolyítani mindent, itt a labirintusban.)))) Jönnek!! Pssszt!!! Folytassuk Kedves Bizottság, ízlett a mákolajat is nyomokban tökmagot is tartalmazó Szvetlána szelet?

Igen, igen. Nagyszerű receptúri, itt a Kriptoniton mindezzel várjanak legközelebb is.

Nos, rendben van és Rendben lesz! Minden. Alles cuzammen! Legyen ára is?

Lehet, egy vagy kettő az egyben Kávé+ Szvetlána szelet ára?

Legyen 5 Euró. Legyen? Mi legyen?

Akkor folytassuk is az értékelő munkát: a Majom jöhet szólni. Mennyit adna hozzá?

Magam részéről inkább semmit. Tartsd meg az Aprót is, de magam számára inkább az összeset hozom, ugye, az összevont tabella blabla is ezt igazolta tegnap ma, a hivatali műhelyben. Számszerint akkor ez egy 10/20 -as lenne nézetem szerint. Jóm ez így? Rendben van ugye? Nem Rágós kissé?

Ok, Az, noés? Így lehet Marketten parketten Placézni 2024 Idősek Otthona is nyitott erre, valamint az üdülési Jogot is formáljuk vele, kormányosi szintre emelve a szakmát. Akkkkor Lássuk, Nagyot Mondó! Itt maradhat? a mi nézetünk ezzel egyezik netán? Guruvonal?

Egyezik, Barna Doktor jól beszélt. Valakinek azt is el kell mondani, amit más gondol. Akkor: Most ki is engedjük, a teraszra, hogy ott szusszanjon, mielőtt továbbmegy gyorsan a tagi kölcsönöket Sunnyval ls letárgyalni, valamint begyűjteni. Főképpen azt. Sóhajt és Szusszan Mindenki 11 kört, majd folytassuk a Kakassal.

Mit is rendez ma itt számunkra is?

Azt, hogy szusszanás

s ide, vagy oda, ki nem kapirgálom itt, hagyományos módokon! Inkább hagyom a penetráns tyúkoknak az alja munkát. Azért kaphatók egy 5-öst a szép munkáért ugye?

Hát, a szép munkáért talán, de az összteljesítménye is megér-e ennyit? Halljuk meg? Guruvonal?

Belegyeztek. Tartják a tétet. Ha a Tyúkokat jól kezeli. Akkor majd Indulhat a Futam. Nem fog alá szállni ez biztos. Gyulák ebben profik, mint tudjuk! Azért erről gondoskodjon valami erre alkalmasabb is. Jó?

Lássuk mit is teljesített a Nagy Kutya? Canopus, kérlek add ki a Teljes közleményt!

A cégeseknek jár a Haladás, mert Lóháton is tudnak voltizsálni immár. A közöspiaciaknak kissé lement az árfolyamuk, de szépen visszaparzsjárás szerint, feladták a labdát. Pontszám erre mindösszesen annyi mint: 7/10! Temetőjáraton vagyunk, azért most csupán szerényen, de ennyi, egyébként pedig: mert van még sok jó tartalékunk!!!

Azt rögtön gondoltuk. Köszönjük! Mehetünk is tova! Arannnyal legyen a szekér dugig rakva! Jöhet is a Disznó, Hogy értékel ön, önnön munka megállja e a helyét itt a Park szezonban?

No Tehát: Rálicitálok magam is! Alap fázisban a koalíció az jól szolgált, 150 Arany legyen, feljebb azonban, elhasadt a pad. Mert a pártlista nem hasznosította a nagy kartellt kellő mongol kifejezésmód híján. Kell is egy nagyszabású továbbképzést szervezni ide, a fillantrópusok bevonásával. Értéken mérve tehát a szakmát is beleértve: 10/10! Levonva a Bannert legyen ‘147 Arany vagy 48 Karátos Aranyóra mellé Reprezentáció okán.

Tudtam, az Kutya Úr álruhában: Csaholj Bele!!! VAUUUUU!

Vélemény jön: A Disznók pedig a Kecskékkel Nagykoalícióra amúgy képesek, persze hívni kell a Nyulakat is!!! Hozd a Flottákat Chia Zsen kisfiam! Szaladj! Most: Szolgái szétszáguldanak országoslistákkal is tova, de előbb nézzük a büfékocsiban is mi a helyzet? Ott tus hangzik fel, és máris mehet az élő közvetítés?? Vagy kapcsoljunk át az Operába is?

Guruvonal? Honnan folytathatjuk?

Az Operába megyünk tere,észetesen. Hajts Erzsébet! 10/100 mehet a disznóknak a mai bemutató okán!

((((Akkor, amíg szétszáguldanak innen a helyszínről, kihasználva a sávot, Ssssss! csak folytatom azért a magánpraxist is, kicsit jobban részletezve: Kell egy Ház, lenn az Óceán partján, majd.n Ha végleg Nagymama ott nem leszek, addig pedig a legjobb Kútfúrókkal barterezhetünk? Ki van olyan pozícióban itt, hogy elme naptárat is kiadhatna a munkáim sorozatából? Lássuk! Ad egy, de lesz még restaurálás, ide Ló és Kereszt jeligére jelentkezz a kiadóba, mert ezzel kezdünk is jövő héten, azaz az idei park szezonban.))) Jönnek vissza! Pszt!

No folytassuk akkor itt a Élőt, most a Nagyszínpad alatt, a Patkányokkal az Operában. Ez máris a Teljeskörű Elemzés Árfolyamán elérhető lesz a Művészben is, nettó 55Millió Nagysorselemzéssel bekalkulálhatóan. Ha ez kevés, no valamint a „Valamint szép időben”, természetesen megy a JAPÁN KERTBEN is. Mi lesz az értékelés alapkalap mente és csizma árfekvésben? Halljuk!

Első felütésben d-moll szonáta indul, majd egy Császári Fehér Tea, valamint lesz ide még egy felszíni kialakulós teljes megemlékezés az elhunytak jogán? Sorolom a többit is: Mivel Ezt ugyebár mind leszervezzük, mitöbb: előadjuk, valamint bekasszírozzuk, és kiplakátoljuk. A sorrend az értelemszerűen adódik. Értsd Jól! Ez árfolyamon vizsgálva a körbetartozást is lefedi, amint a Nagyszínpad. Úgyhogy, legyen az adu 50/100 ulti. Ha ez ide passzol?

A Máriások tán elfogadják, de lássuk a Guruvonal mit értett mindebből? Oszzunk le kicsit vagy keverjük újra?

Ez így jó is lenne, ha lefedné valóban a nagyszínpad. Szóval, ha lefedi, akkor ott meg is maradhat. ’11 1 körül. Árazza be a kottaállványokat is kérem. Köszönöm. Mikrofon is több volt, mint a kellet. Legyen apró mentes ez a kialakított kasszasikertől független tételsor azért.

RENDEN. ÍGY HALADUNK A TEMETŐ MIATYÁNK KOTTÁJA ALAPVISZONYLAT SZERINTI ÁLLATÖVÖN KERESZÜL ITT A KECSKE HATÁRVIDÉKEIN. Mivel a Kecske váltó hónap, így már hozza Fém eszközparkot is, de még a Tüzes Istennyilát is magánál hordozza. Így biztos a kettős erősség, persze ezzel tud is harcos jeleneteket is adni, de kottát is állványozni mindig képes. Folytassuk az ÉVES ÉRTÉKELŐT itt a Félév mezsgyéjén járva a Haláltáncot.

Akkor, ha mégis még itt vagyunk még, csakis itt, az Operában a Nagy lépcsőházban egy Áriasorozattal folytassuk mielőtt felmegyünk a Mennyei Törzsekhez a Kakasülőre. Hallgassunk muzsikát!

Rishikes is bekapcsolódott most jeleztek!

Hallás Útján Járunk, mivel a Kecske Hónap ezt Támogatja ismét.

A Fák tehát erőben bővelkednek, lehet ezt is igába hajtani.

Innen folytatjuk, ha bírjuk még online szusszal is, no és JiTsi is jöhet5 egy eredetelemzésre, mivel családi összefonódásokat kigabalyítandó módszert fogunk kidolgozni a Tankönyvi Példákkal haladván, ezzel pedig mérföldkő! a Marketre is rákapcsolódhatunk.

Astanavista a program neve. …..innen folytasd a Mennyeivel, Kedves Kecske!

Facebook