info@mangalam.hu
+36-20-437-6363

A YaNG FÉM LÓ HAVA Belépett az Évkörbe

A Yang Fém Ló immár belépett az Évkörbe. Ez a Tűz Évszak dereka, egyúttal a virágzó minősége. Ekkor bontakozik ki teljes mértékben a Tűz energiája, azaz ekkor van a legfényesebb, legvilágosabb időszaka az évnek.

A Sárkány mágikus évének egyik legjelentősebb és legtermékenyebb időszaka köszöntött be, hiszen a Ló energiája képes felfokozni a dolgokat és felpörgetni az eseményeket, azaz képes megmozgatni az eddig mozdulatlannak látszó azaz álló vizeket is.

Valamint egy igen nagy lehetőséget is felkínál idén ez a hónap: aktívan és hatékonyan le lehet szelektálni most a felesleges sallangokat, azaz rendbe lehet tenni mindent és bármit.

Ehhez az Elhatározás Ereje nyújtja a legjobb segítőerőt, csak célzott elhatározás segítségével tudunk hatékonyak is lenni. Kérd az Égiek Támogatását is, hisz most ez is egyszerűbb, mert ilyenkor „Nyitva van az Aranykapu”, A Világfa közelében járva sokkal könnyebb termékennyé varázsolni a dolgokat.

Egyben az is megmutatkozik, mi az, ami már nagyon felesleges, mert egyszerűen nem szolgál. Jobban átlátható ez a kérdéskör is, illetve az is mostantól, hogy mi a lényeges. Itt 2024-ben ugye, egy új 10 éves ciklus indult el számunkra, azaz most van itt az ideje, hogy az eddigieket összefoglaljuk, megegyengessük és kigyomláljuk, amint a kertünket is, a gyakori nagy esőzések után. Még nem késő, hogy a nyárra bakancslistát írva, elkezdjük sorra venni, mit is kellene elintézni, meglátogatni, hova is vágyunk eljutni akár a következő pár évre is bőven tervezve. Ha most nem is, de talán jövőre összejön a külföldi jógatábor is, immár 2 éve foglalkoztat ez a kérdés.

Volna is jó helyszín, Szicíliában például, amit szívesen megteremtenék, ha volna rá jelentkező, Kisebb, maximum 7 fős csapatban gondolkodnék. Neked volna-e kedved Chia Zsen? Ja nem!

Igaz, ezt már lemetszettük ugyebár. Most csupán égi útmutatás alapokon utazhatok. Úgyhogy várom a beosztásomat. Szicília ide, vagy oda. és mindet összevetve: Persze Madrid is jó lenne, na igen. vagy mondjuk KOS Szigete. Ez a legjobb listám egyenlőre.

Itthon pedig még mindig a Jósvafő a listavezető helyszín számomra, ahová évente 2-3-szor is érdemes kiruccanni, ugyebár.

Van aztán még a Megvilágosodás Sztupa Becskén közelében persze a Telekék Vendégházzal. Ez maga is egy szép emlék lehetne, mert igazából Romhány lenne Az, ami kell és szükséges. Ami immár teljes mértékben céljainknak is megfelelne. Működő helyszín és Műteremként is használható tereket is mutat Így alkalmas számomra egy kis színpadnak akár. Sőt! Bővíthető, mert van elég tér benne. nem utolsó sorban pedig energiatakarékos, termő növényekkel roskadásig teli kertje is van, valamint a ház is autentikus vályogház, pont ideális vidékre, valamint természetesen, szép részletekkel bővelkedik, berendezése is kiváló, na és: felújítva.

Nos, ezt adom fel az Égiekhez szólva. Sztupa parancsára, az én kívánságomra, a gyerekek ébresztésére, a női kör összetartására: Legyenek itt AZOK az Áldott energiák. Számítok is minden és mindenki segítségére is, természetesen, de – Ki KI Magának Alapon- bizonyos, hogy ha engem ide vezetett a méh, akkor itt a helyem. Pont.

Ennyi hát a kérésem, se több, se kevesebb. A Fém Ló hónapjában muszály világos parancsszerű rövid mondatokban katonásan kommunikálni, mert különben ezek is elalszanak, mint a kiskorúak az iskolapadban. Bár persze, fáradtságra legjobb módszer az intenzív testmozgás! Ezt még dr. Bubó is alátámasztotta. Hála! Véget ért e tanév is. Hová mehetne a sok kiskorú táborozni? Na erre fogunk még visszatérni a napokban. Mert vannak jó tervek, persze, hisz delfinek is kísérnek. A fegyverforgató Mandala tábor hogyan készül? Ezt fogjuk kinagyítani, rázummolunk e fontos hadügyi témára.

Addig is a KRESZ PARKOT ajánljuk szíves figyelmedbe, mely a

Városligetben található, frissen felújítva.

Sőt! ott Találkozunk akár már holnap délután is!

Om Gan Ganapataye Namaha – Virágozzanak a Virágok- Namo Ratna Trajaja

Búcsúzik a műsorvezető Virág Korma voltam

Ráma Bolót hallgassátok meg!!!

Facebook