Részletes programunk

A 3 napos táborunk ezúttal kétféle témát szeretne összeilleszteni.
Az egyik - a már jól ismert jóga a víz elemmel- és az ehhez kapcsolódó női és férfi ájurvédás életvezetési és táplálkozási tanácsokkal. Ezen belül: 5 elemes világszemlélettel, sorselemzéssel, és asztrológiával is találkozhattok most is.
Újdonság: Igyekszünk ezúttal a masszázzsal is megfűszerezni az alap témát, a Változó Nő jógát, valamint a páros jógát.
Amire mindig biztosan számíthatsz: relaxációk, meditatív elcsendesedések, és belső utazások a megújulás érdekében.
A másik vonalunk most a kettes energiák évében, a Bőségklub égisze alatt zajló spirituális önismereti társasjátékunk köré épülő programcsokor lesz, mely a gyakorlatiasabb, vezető típusú embertársainknak segíthet közelebb kerülni önmagukhoz. Megismerkedhetsz itt a depresszió elkerülését is segítő jógás és meditációs technikákkal, valamint olajos masszázsterápiákkal, és párkapcsolati oldásokkal találkozhatsz. Így a jógában és a spirituális témában járatlanul, teljesen kezdő szinttől indulva is be tudsz hozzánk nyugodtan kapcsolódni.
Gyermekeket is fogadunk és várunk, akár önállóan, akár felnőtt kísérettel is jöhettek.
Mandalafestés, páros és egyéni jóga és játékos összehangolódás a szociális intelligencia fejlesztése a cél. A generációk közötti átjárás és az összhangzat, amit látni szeretnénk együtt megvalósulni. Mantrázás, éneklés és játékos formájú tanulással. Hangszerekkel is.
Mindezek célja még: hogy az összpontosítási képességek javuljanak, melyek a jobb és könnyebb tanulást alapozzák meg a kicsikben és főként bennünk felnőttekben is. Türelem és tolerancia fejleszthető és tanulható életünk végéig. Összhangzat. Teljesség. Kör-Tánc.
Belül töltődve és a szívterének megnyitásával a közös energiákkal utazva, egy finomabb
harmóniát és összecsiszolódást is megtapasztalhatsz.
Mindezeket segítő páros jógát is megismerhetsz itt e 3 napban. amelyben egymás emelése van mindig a fókuszban.
Közös energiákkal teremtünk holnapot magunknak, és ebben erősít meg bennünket Ganésha, aki az akadályok elhárításával tiszta helyzetet teremt az itt megjelentek életében,- hogy könnyebben tudjunk továbblépni, ha eljön majd az ideje - az Örök Körforgásban.

mangalam.meditacio@gmail.com
Hírlevél feliratkozás
databasemusic-notefilm-playpicturecalendar-fullclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram