NA VÉGRE! - Yang Víz - Ló hónap megérkezett

Tűzzel- vassal, helyett inkább: "Többet ésszel, mint erővel"! Az idei év tüzes energiái az évszak elemét gyengítő Víz energiával érkeztek el hozzánk. Víz és Tűz együtt, egyszerre jelenik meg. Kényes egyensúlyozást kívánva tőlünk. Ha jól akarunk ezzel az erős motorral haladni egy kitűzött cél felé, akkor bizony előbb ajánlatos 3-4 segítőerőt is magunkhoz venni. Ezek lehetnek tervek: A B és C. Vagy Segítőtársak! És ez a legjobb ötlet most, hiszen a Ló hónap a kapcsolódásoknak kedvez. Ahogy a szekeret is több irányba húzhatná a két vagy több ló, szükséges a vezérgondolat, hogy a nagy erők simán és hatékonyan repítsenek a célunk felé.

So Ham
http://www.gongdo.hu

Csapatjáték lényege, a Mindenki egyért, és egy mindenkiért, hogy megsokszorozódjanak az erők! Tapasztaljátok meg ezt a ebben a nyári fénygyűjtő időszakban velünk együtt!

21 napos kihívás 3. napja van ma éppen, és már nagyon sok dolog kezd körvonalazódni az összefogás eredményeképpen. Például kitűzött célunk, hogy működő közösséget építünk egy elvonulóhelyen. Még 3 nap telt el és máris jönnek a hírek mindenhonnan a témához.

Csak gyűjtögetni kell, ahogy a víz is összefolyik mindenfelől a síkon az eső után. Mederbeterelés zajlik, mert aktivitással bőven számolhatunk magunk körül. Nyissunk utat a közös gondolkodásnak és szelektáljuk ami hozzá tud tenni a csapatjátékhoz. Kicsit ebből, kicsit abból.

Gyógynövények együtt az egyensúly szolgálatában: A diólevél, a bodzavirág és a csalán együtt olyan mint a 3 dósha. Tűz-Víz-Levegő . Egységben az Erő itt is.

folytatjuk....

mangalam.meditacio@gmail.com
Hírlevél feliratkozás
databasemusic-notefilm-playpicturecalendar-fullclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram