Életenergia az Idősebbek számára is! Változó világért!

Egy tápláló anyag a termékeny Földanya energiából összegyűjtve. A Világ teremtő ciklusaiból kinyert életesszencia mindez, válogatott gyümölcsök, zöldségek, magvak és létfontosságú olajok összekapcsolódó és egymást is erősító hatásaival, a jobb Életvezetésért. A belső Egyensúlyért.

A gyümölcsök-zöldségek és olajok együttes energiája tud itt tápláló energiaként egyesülni és tovább hasznosulni és felszívódni egy legyengültebb szervezetben. Vitaminok, nyomelemek és esszenciális olajok: maga az Élet vibrációja így együtt.

Segítsünk ezzel az idős hozzátartozóknak mert ez az ÉTEL, mely kiváló magyar termék is egyben és  nagyon jót tud tenni most ebben az időszakban: a szüleinknek, hozzátartozóinknak az egészségük megtartásában a bezártságunk idején. A személyes kapcsolódás hiányában, amikor inkább csak a technika segítségével tarthatjuk a kapcsolatot. A személyes energiánkat és gondoskodásunkat is hiányolják az idősek. Látom nap, mint nap, amikor hozzájuk megyek bevásárló listákat összeszedni és recepteket kiváltani számukra. Egy két szó is, ami élő minőség, nagyon szükséges és jót tehet nekik.

Ennek híján ezzel a kombinált nagy tisztaságú "FLAVON Életenergiával" segíthetjük a szüleink mozgáshiányából és főként a bezárkózottságból adódó legyengülését. 

Mindezzel a Szél energia túlsúlyának is gátat szabhatunk náluk: ezek pedig az aggodalmaskodás, tolerancia és türelem fokozott hiánya, a szédülés, feledékenység, szétszórtság. A mozgás tér beszűkülése miatt az ízületek elmerevedése, reggeli nehéz talpra állás.

De az emésztési tünetek és bőr szárazság problémák javulhatnak ezzel a kiegészítő táplálékkal. Olajozó minőség, ami nagyon jót tehet ebben a korban már.

Ám ezek a tünetek egyre fiatalabbaknál is megjelennek már s csak egyre fokozódnak ilyen extrém időkben. Változó időkben.

Mi magunk is jól járunk vele, ha elkezdünk tudatosan a gyógyító energiával feltöltődni. A jóga és meditáció jótékony hatásait akik még nem élvezik, mert nem gyakorolták még eddig, azoknak nagyszerű választás lehet ez a vitamin utánpótlás most!

Erősítsük magunkat így vagy úgy, miközben szeretteinkről is gondoskodhatnánk.

Várunk minden 16. kerületben élő stresszes élettől szenvedő vagy mozogni vágyó társunkat egy Szabadabb Világért együtt lélegezve!

NAMASTEhttp://www,gongdo.hu

Van másik út mindig! Csak fogadd el, ha segítenének! Legalább próbáld meg velünk együtt! Mindenki tud jógázni, egyszerű mint a lélegzetvétel!

mangalam.meditacio@gmail.com
Hírlevél feliratkozás
databasemusic-notefilm-playpicturecalendar-fullclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram