FLAVON Életenergia - A Legfiatalabbakért is

A védikus hagyomány szerinti gyermeknevelés egészen 25 éves korig követi a fiatal generációkat., Ennyi idő kell - nézetük szerint és a hagyomány alapján - a stabil énkép kialakulásához, a hajlamok kimunkálásához. Nem mindegy ki mivel foglalkozik, személyes hajlamok kimunkálása a lényeg. Ez megfontolandó lenne már nekünk is, mert a hagyományt nem igazán lehet felülírni. Nem mindenki egyformán fejleszthető. Ki ebben jó, ki abban ügyes. Vagy húzzunk egyenruhát mindenkire, mint Angliában. A gyermekkor a kirobbanó Életenergia és a feltétel nélküli szeretet időszaka. Ezt a kötődést lehet jó és rossz példákkal is mozgatni, terelni és ha nem figyelünk magunkra, a gyermek mindent lekódolhat a mintából. Ne adjunk teret ennek.

Tehetünk másképpen is, ha odafigyelünk magunkra.

Magunkat adjuk, tegyük a dolgunkat szívből és teremtsünk velük együtt egy jobb és gyümölcsözőbb korszakot, ahol egymást segítő generációk élhetnek majd együtt jól egymással, egy kiteljesedett létezésben. Emberi formában. Ez a Szív útja - Az emberek Világa, itt jár a Fényszekér. Nem mindegy mit teszünk. Ez a lehetőségek Világa. Lehet felfelé és lefelé is menni.

Válasszunk jól magunknak ösvén

yt!

Példát is adunk vele!

NAMASTE

Megtalálsz, ha keresel bennünket a részletek miatt: írj és kapcsolatban lépünk!

Várjuk a jelentkezésed!

Egy havi adag ára: 24000Ft, mely teljes körű táplálékkiegészítést ad. Ez az adag megfelel kb. 16 kg gyümölcsnek.

Így talán jobban érthető az összehasonlítás.

Egy kiló alma ? Ft? Utána számolhattok, hogy megéri-e nektek is a Változásba fektetni? Ez is egy megújuló energia forrás, belülről fakad! ???

Gondoskodás ez is, női összefogás mentén: 

Egy kartonnal is rendelhetsz, így a család is el lesz látva egyből. ???

Ha felvennéd a kapcsolatot velem, írj vagy telefonálhatsz is: 06204376363

Legközelebb a Vegetáriánusokat és a Férfi társainkat is nagyító alá vesszük!

Szép tavaszi megújulást és sok napfényes percet Mindenkinek!

Üdvözlettel: Réka 

és a Jógázó és Meditáló Társaink ????

mangalam.meditacio@gmail.com
Hírlevél feliratkozás
databasemusic-notefilm-playpicturecalendar-fullclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram