FLAVON KIDS: A megújuló Világunkért

A Föld tápláló forrásunk és ezer meg ezerféle irányból gyűjti be az esszenciát teremtményeihez. A termékeny teremtő folyamatok, a Víz energiák áramlása révén, koncentrálódhatnak egy-egy szem gyümölcsben, annak sejtjeiben, és annak lényegiségében.

Mindezek az erők bennünk is ott találhatók, csak gondoskodnunk kell a megújuló belső áramlatainkról, a vese energetizálásával, mely a Víz elem irányító központja bennünk, mely áramlat a nőiségünk forrása. Ám minden embernél kiemelt szerepet tölt be, mivel testünk nagy részt vízből áll.

A Vese egyik létfontosságú szervünk: az ős Qi forrása egyben. Az életbe lépéshez és a fennmaradáshoz nélkülözhetetlen belső központ. Életenergia generátorunk. A bogyós fekete gyümölcsök pedig jól stimulálhatják és regenerálhatják e a létfontosságú szervünket.

Ehhez ad egy segítő mozdítást ez a táplálék eszencia csomag, amely mindent tartalmaz a táplálékok szintjén, ezzel az anyag segítségét hívva, pótolhatja a hiányzó élet energiánkat. Egyúttal kitűnő magyar termék és ezekben az immunrendszert próbára tevő időkben jó egy kis külső segítséget is elfogadni, így áldozni magunkra, az idős hozzátartozóinkra, a gyermekeinkre, és családtagjainkra, a férfi energiát sem elhanyagolva.

Ha kiszabadulhatunk a zártságból legyen elég belső tartalékunk a tovább lépéshez, mert hamarosan vége ennek változatlan, megmerevedett időszaknak is. Jobb ha már most is tervezzük belül a visszarendeződést egy másfajta, megújult hétköznapi élethez. Hamarosan ismét elindulhat az iskola és minden zajos és kibillentő folyamat, ami ezzel együtt járhat. Nem árt egy kis feltöltődés, hogy  a kiáradást jobban bírjuk majd a közösségekben mi magunk és a családtagjaink is. 

Tűz elem és Víz energia együtt a legnagyobb szélsőséget mozgatja meg bennünk és a külvilágban is. Hullámzó energia.

Maradjunk a tengelyben, ehhez pedig belső erő kell. Erősítsük hát magunkat. Lehet ezt tenni többféle módon is: Jógával, meditációval, de a táplálkozással is erősödhetünk. Főleg azoknak javasolható, akik az előbbi két dolgot elfoglaltságuk, vagy más okok miatt elhanyagolják. Szeretettel ajánlom hát mindenkinek, ebben a változó évszakban ezt a kitűnő belső energiaforrást, hogy a folyamatok jobban haladhassanak bent és így hamarosan a külső világban is érezni fogjuk majd mindezt. Bent és kint elválaszthatatlanok egymástól. Egyik a másikra erősen hatást gyakorol.

Ezért is:

Gondoskodjunk most magunkról, hogy később másokról is tudjunk!

Ez a Nők fontos küldetése lehet, a mai korban. Fent mindig kapcsolatban vagyunk, ha akadályok vannak, kérheted a segítő energiát gong összekapcsol az áramlatokkal és újraindulhatnak a folyamatok az egységből, a középpontból kiindulva. Ez az együtt áramlás ereje, a nőiség életet fenntartó és megújító ereje.

Ha velünk haladnál:

Kapcsolódj be és Meditálj velünk együtt minden reggel 05:30-06:30 között! 

Készülj fel rá, hogy egy új, termékeny és áramló folyamban együtt hajózzunk. Ahogyan a Nílus is termékennyé tette a időről-időre a folyamközt, úgy a nagy rendeződés után, a kiáradó bőségből új élet fakadhatott mindig a sárban, az anyagban. Itt a nagy rendeződés ideje most is! Éppen ez a rend formálódik itt belül, mindenkiben. Benned is! Együtt összeadódnak az energiáink. Tervezzünk és teremtsünk együtt belül és kívül is új korszakot: Kék energiákkal - Víz elem áramlatokkal.

A Flavon is ebben segíthet mindenkinek, ezért ajánlom szeretettel Nektek!

NAMASTE

http://www.mangalam.hu

http://www.gongdo.hu

mangalam.meditacio@gmail.com
Hírlevél feliratkozás
databasemusic-notefilm-playpicturecalendar-fullclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram