Yin Fém- Kígyó hónap : A Ragyogás

Mit üzennek neked a következő számok? 15? és 23? Nézz utána, a jelek figyelésével. Minden üzen neked. A Tibeti hagyományban, amikor a gyógyítót elhívják egy beteghez, vagy haldoklóhoz, hosszan gyalogol, amíg távolabbi településekhez eljut. Eközben nem tesz mást, mint figyeli a jeleket a külvilágban is és a belső  hangot magában. 

Ezek az előjelek azután jól megalapozzák azt a diagnózist, amit az orvos majd a beteget megvizsgálva felállít. A tradicionális gyógyítás tehát a külsőt, a tágasat mindig a belsőhöz rendeli, és hasonlítja azzal. Egészen odáig, hogy a házba belépve mi az első benyomás, mi ragadja meg a figyelmet ott. Mert a ház is tükröz bennünket. Ha azt mondják milyen barátságos ez az otthon, az rólad szól mindig. Ha viszont nem szeretnek hozzád vendégségbe jönni, az is egy jelzés neked. Egy konkrét eseményhez is lehet jeleket olvasni, az indiánok is hasonlóan csinálják egyébként. De általában is jönnek az üzenetek: fű, fa, virág, minden elolvasható így. 

2020 április 05

A Kígyók ösztönösen jó gyógyítók, ezt maguktól is fel tudják fedezni, de mindenki gyakorolhatja és fejlesztheti e tudatosságát. 

Jin Fém: a Ragyogás energiája. Engedd be a Fényt és a fent és a lent összekapcsolódhat így. 

Gyógyúlj, hogy gyógyíthass. Előbb magunkat kell meggyógyítanunk, hogy másokat is erőbe állíthassunk. Ez a kísérlet eredménye és lassan haladva megszületik a megoldás. 

Az érzelmeket félre lehet tenni és tisztább képet látni a világot szemlélve. Az indulatokat el lehet engedni és átalakítani egy másik minőség felé irányítani. Szvámi Ráma tüzes energiáit kórház építésbe forgatta, Gaudi templomot emelt belőle. Meg lehet együtt ezt tapasztalni és semmi más cél nincs itt a földön, csak ez a fontos. 

Nyisd ki ablakaidat a Világra és beléd árad a Teljesség!

Gyógyító energiák nem csak betegségek kezelésére használatosak, de a világ problémáit is gyógyítani szeretnék és tudják is, ha kellő ösztönösséggel fordulnak a belső világuk irányába, ha megtalálják a mély forrást belül, amelyet azután összekapcsolhatnak minden külső irányba. Olyanképpen, ahogy egy csillag mindenfelé szórja a sugarait és a távolabbi csillagok ugyanúgy hozzá is elérnek. Üzeneteket, rezgéseket, fényt cserélnek egymással. 

Kapcsolatban vannak, mint minden mindennel itt. És még sokkal távolabb is. Az Univerzum tágas, van benne mit felfedezni együtt. Tapasztalatszerzés, kísérletezés ez mind az Élet része. A lényege? Az értelme? A határáig kell elmenni a dolgoknak és egy kicsit tovább. Ott alakul át valami mássá minden. 

Lehet énekelni is, kipróbálni, hogy honnan jön a hang belőlem és meddig ér el? 

Amikor a szív közepéből énekelsz az az éneklés. A többi csak hangadás. Ugatás. Bömbölés, nyávogás. 

mangalam.meditacio@gmail.com
Hírlevél feliratkozás
databasemusic-notefilm-playpicturecalendar-fullclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram