• Itt vagy:
  Blog Változó NŐ JÓGA workshop – a VÍZ jegyében
 • JÓGA-MEDITÁCIÓ-JIKING-TERÁPIA

 • Változó NŐ JÓGA - a VÍZ

  2019 augusztus 17-én 16 órától. A debreceni"belvárosi jógastúdió"-ban. (Debrecen Domb utca 1.)

  Fókuszban most a VÍZ elem és ennek egyensúlyba hozása a Változás korában. A vízszerveink - a vese és a hólyag - egészségesen tartása a jógával, mudrákkal és mantrákkal.

  A változó kor jógaterápiája a Himalája Tradíció szellemiségében. Egy workshop a kb. 45. életév után bekövetkező belső folyamataink mélyebb megismeréséért, annak megértéséért és tudatosításáért, hogy a menopauza maga az átváltozás életszakasza, ekkor egy újjászületés zajlik bennünk, nőkben. Ami leginkább azért történik, hogy a női létünk kiteljesedését megtapasztalhassuk, tehát nem ellenünk, hanem értünk van ekkor minden változás.

  E folyamat megmutatásában segít ez a workshop, ahol jógaterápia teljes eszköztára előkerül e témában: a célzott ászana-gyakorlatok, a mudrák, a légzéstudatosság, meditatív technikák és az ajurvéda kiegyensúlyozó technikái, a táplálkozás. Hogy ne szenvedés, hanem új lehetőség hordozója legyen e változás. A testi tünetek kezelhetőek és egyensúlyba kerülhetsz. Ekkor a belső erő forrásához vezetnek téged. 


  A Mudrák energiapályákat aktiválnak. Fókuszban a VÍZ elem és ennek gyakorlatai. A víz az élet alapja, az életenergia innen táplálkozik. A nyugalom alapja, az érzékelés és érzékenység belső forrása.

  A Maha-Sakral mudra, a nagy medence kézmozdulata.

  Az Ushas-mudra. A nap kezdete-minden jó dolog eredete.

  A Tse-mudra. A 3 titok gyakorlata.